ACERBIS Napellenző Sisak Serel AC 0023935.090

Gyártó:
Cikkszám:
981798
Gyári cikkszám:
AC 0023935.090

6099.999992

4803.1496

6 100 Ft

Nettó: 4 803 Ft

ACERBIS Napellenző Sisak Serel AC 0023935.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Napellenző Sisak Serel AC 0023935.090 – egy magas minőségű, funkcionális sisak tartozék, melyet a neves ACERBIS gyártó készített. Ez a napellenző tökéletes választás minden motoros számára, aki nagy hangsúlyt fektet a kényelemre és a stílusra motorozás közben. Az ACERBIS az egyik vezető márka a motoros alkatrészek és kiegészítők piacán, így biztos lehet benne, hogy a termék minősége és teljesítménye kiváló lesz.

Az ACERBIS Napellenző Sisak Serel AC 0023935.090 kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy védelmet nyújtson a nap káros sugarai ellen, miközben optimális látómezőt biztosít. Az innovatív dizájn és a kiváló minőségű anyagok felhasználása garantálja, hogy hosszú távon is megőrizze funkcionalitását és esztétikai megjelenését. Jellemzői közé tartozik a könnyű súly, ami hozzájárul a kényelemhez, így hosszabb utak során sem lesz zavaró.

  • Kényelmes viselet: A könnyű súly és a pontos illeszkedés biztosítják, hogy a napellenző ne legyen kényelmetlen hosszabb használat során sem.
  • Védelem a napsugárzás ellen: A speciális bevonatoknak köszönhetően hatékonyan védi a szemet a káros UV sugaraktól, javítva ezzel a látásélességet és a biztonságot.
  • Robusztus kialakítás: Az ellenálló anyagok felhasználása növeli a termék élettartamát, így hosszú távon is megbízható védelmet és kényelmet nyújt.

Az ACERBIS Napellenző Sisak Serel AC 0023935.090 kompatibilis a legtöbb sisakal márkával és típuskal, így sokoldalú kiegészítő minden motoros számára. Az egyszerű beépítés és csere lehetősége biztosítja, hogy gyorsan és könnyedén hozzáadhatja vagy lecserélheti a napellenzőt, anélkül, hogy bonyolult eszközökre vagy szakértelemre lenne szükség.

Termékünk bemutatja az ACERBIS elkötelezettségét a kiváló minőség iránt, miközben megfizethető áron kínál kiemelkedő teljesítményt. A motorosok számára tervezett napellenzők az egyik legfontosabb kiegészítők, amelyek nemcsak a komfortot növelik, de a biztonságot is garantálják egy-egy hosszabb, napfényben teli út során.

Az ACERBIS Napellenző Sisak Serel AC 0023935.090-nal nem kell többé aggódnia a vakító napsütés miatt. Vegye fel a harcot a napfénnyel szemben, és élvezze a biztonságosabb és kényelmesebb motorozást minden egyes úton! A termék elérhető webshopunkban, ahol széles választékban találhatók további motoros alkatrészek és kiegészítők is. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és frissítse sisakját egy praktikus és stílusos napellenzővel!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges