ACERBIS Napellenző G-348 - Egy méret AC 0022314

Gyártó:
Cikkszám:
756569
Gyári cikkszám:
AC 0022314

6999.99997

5511.8110

7 000 Ft

Nettó: 5 512 Ft

ACERBIS Napellenző G-348 - Egy méret AC 0022314

  • Átlátszó
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Napellenző G-348 - Egy méret AC 0022314 ideális kiegészítő minden motoros számára, akik kedvelik a stílust és a funkcionalitást. Ez a napellenző, amit az ACERBIS neves gyártó készített, tökéletesen illeszkedik bármilyen motoros sisakhoz, így biztonságot nyújt a zavaró napfény ellen. Legyen szó hosszú túrákról vagy városi közlekedésről, a Napellenző G-348 mindig kiváló választás.

Termék tulajdonságai:

  • Gyártó: ACERBIS
  • Modell: G-348
  • Termék kód: AC 0022314
  • Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sisak tartozék > Napellenző
  • Méret: Egy méret

Fő jellemzők:

Az ACERBIS Napellenző G-348 tervezésénél a kényelmet és a praktikumot tartották szem előtt. Ez a napellenző egyaránt védi a szemet az erős napfénytől és a káprázástól, amelyek veszélyesek lehetnek a motorosok számára. Az aerodinamikai kialakítása segít minimalizálni a szélzajt és vibrációkat, amitől a vezetési élmény sokkal simább és kényelmesebb lesz.

Miért válassza az ACERBIS Napellenzőt?

Az ACERBIS egy jól ismert név a motoros kiegészítők világában. A több évtizedes tapasztalatuk és elkötelezettségük a minőség iránt biztosítja, hogy minden termékük megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak. A G-348 napellenző is ezt a hagyományt követi. Az ellenálló anyagokból készült napellenző hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál. Az egyszerű felszerelési mechanizmusnak köszönhetően gyorsan és könnyen cserélhető, így önnek nem kell sok időt tölteni a beállításokkal.

Felhasználási terület:

Ez a napellenző ideális választás mindenkinek, aki gyakran motorozik napfényes időben. Akár hétvégi túrázásokra, akár napi városi közlekedésre használja, a G-348 napellenző bármilyen körülmények között kiváló teljesítményt nyújt. A napellenző UV-védelmet biztosít, amely segít megóvni a szemét a káros napsugaraktól, így megóvva látását hosszú távon is.

Karbantartás és tartósság:

Az ACERBIS Napellenző G-348 könnyen karbantartható. Egyszerűen csak használjon egy puha, nedves ruhát, hogy letörölje róla a szennyeződéseket és port. Ne használjon erős vegyszereket, hogy elkerülje a felület károsodását. Az ellenálló anyagból készült napellenző hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát, így nem kell gyakori cserével számolnia.

Rendelje meg most!

Ha szeretné javítani a vezetési élményét és nagyobb védelmet nyújtani magának a nap ellen, ne habozzon! Rendelje meg most az ACERBIS Napellenző G-348-ot, és élvezze a motorozást teljesen új szinten!

#Szín Átlátszó
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges