ACERBIS Napellenző FS-606 - Fekete - Egy méret AC 0022323.090

Gyártó:
Cikkszám:
756560
Gyári cikkszám:
AC 0022323

5200.000014

4094.4882

5 200 Ft

Nettó: 4 094 Ft

ACERBIS Napellenző FS-606 - Fekete - Egy méret AC 0022323.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

Az ACERBIS Napellenző FS-606 egy kivételes minőségű napellenző, amelyet kizárólag az ACERBIS gyártó tervezett és fejlesztett. Ez a napellenző fekete színben érhető el, és egy méretben kínáljuk, így biztosítva a tökéletes illeszkedést mindenki számára. Az AC 0022323.090 modell olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek minden motoros számára ideális választásnak bizonyulnak.

A Napellenző FS-606 tervezése során az ACERBIS mérnökei különös figyelmet fordítottak a napvédelem és a kényelem biztosítására. A termék kiváló UV-védelemmel rendelkezik, amely megvédi a motoros szemét a napsugárzás káros hatásaitól. A napellenző anyaga könnyű, ugyanakkor rendkívül tartós, így hosszú távon is megbízhatóan használható.

  • Stílus: Az FS-606 fekete színe elegáns megjelenést kölcsönöz a motoros felszerelésének, és könnyen kombinálható más ruhadarabokkal és sisakokkal.
  • Univerzális méret: Az egy méret kialakításnak köszönhetően a napellenző minden sisaktípushoz illeszkedik, így nincs szükség további méretre igazításra.
  • UV-védelem: Az erős UV-védelem megelőzi a szemek károsodását hosszú motorozások során, különösen erős napsütésben.
  • Tartósság: Az ACERBIS által használt anyagok biztosítják, hogy a napellenző ellenálljon az időjárás viszontagságainak, az idő előtti elhasználódásnak és a rendszeres használat során jelentkező kopásnak.

Az ACERBIS Napellenző FS-606 nem csak funkcionális, hanem kényelmes is. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a napellenző viselése közben ne zavarja a látóteret, így maximális biztonságot és kényelmet nyújt a vezetés során. Emellett a gyors és egyszerű felhelyezés és eltávolítás is nagy előnyt jelent, így bármikor könnyedén igazítható a változó fényviszonyokhoz.

Az ACERBIS márka ismert a kiváló minőségű motoros felszerelések gyártásáról, és az FS-606 napellenző sem képez kivételt. A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motoros felszerelések tervezésében és gyártásában, amely garantálja a termékeik minőségét és megbízhatóságát. Új napellenzők keresésénél az ACERBIS FS-606 modell kiemelkedő választás, amely biztosan nem fog csalódást okozni.

Ha Ön is olyan motoros, aki értékeli a magas minőséget és a megbízható teljesítményt, akkor az ACERBIS Napellenző FS-606 a tökéletes választás az Ön számára. Ne várjon tovább, rendeljen még ma, és tapasztalja meg a különbséget!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges