ACERBIS Napellenző FS-606 - Egy méret AC 0022322

Gyártó:
Cikkszám:
756567
Gyári cikkszám:
AC 0022322

6999.99997

5511.8110

7 000 Ft

Nettó: 5 512 Ft

ACERBIS Napellenző FS-606 - Egy méret AC 0022322

  • Átlátszó
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Napellenző FS-606 - Egy méret AC 0022322

Bemutatjuk az ACERBIS Napellenző FS-606 modellt, amely tökéletes választás minden motoros számára, akiknek fontos a kényelem és a biztonság menet közben.

Az ACERBIS egy jól ismert márka a motoros világban, és a cég hírneve a minőségi termékeken és a folyamatos innováción alapszik. A Napellenző FS-606 a legújabb technológiák és a modern design kombinációja, amely gondoskodik arról, hogy a motorosok a legjobb védelmet és kényelmet élvezhessék.

Kiemelt jellemzők:

  • Univerzális méret: A napellenző egy méretben érhető el, ami azt jelenti, hogy a legtöbb sisakhoz könnyedén illeszthető.
  • Magas minőségű anyagok: Az ACERBIS mindig is a tartósság és a minőség híve volt. A FS-606 modell UV-álló polikarbonátból készült, amely hosszú élettartamot biztosít.
  • Stílusos és funkcionális: Az aerodinamikai forma minimalizálja a légellenállást, miközben stílusos megjelenést biztosít.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű rögzítő rendszernek köszönhetően a napellenző néhány perc alatt felszerelhető és eltávolítható.
  • Optimalizált látás: Az átlátszó és színezett verziók segítik a megfelelő látásviszonyokat mindenféle időjárási körülmény között.

Miért válassza az ACERBIS Napellenző FS-606 modellt?

Az ACERBIS Napellenző FS-606 nem csak egy egyszerű tartozék; ez egy fontos biztonsági elem is. A nap ellen való védelem elősegíti a motoros koncentrációját, különösen hosszabb utazásokon, amikor a napfény vakító ereje jelentős hatással lehet a látásra. Ezenkívül az ACERBIS termékei híresek a megbízhatóságukról és tartósságukról, így biztos lehet benne, hogy a FS-606 hosszú éveken át hűséges társa lesz az utakon.

Vásárlói visszajelzések

A motoros közösség körében az ACERBIS Napellenző FS-606 nagy népszerűségnek örvend. A vásárlók különösen dicsérik a termék könnyű felszerelhetőségét, tartósságát és azt, hogy mennyire javítja a látási viszonyokat.

"Az ACERBIS Napellenző FS-606 igazi életmentő volt számomra azokon a napokon, amikor a nap vakító ereje szinte elviselhetetlen volt." - Péter, Magyarország

"Nemcsak hogy nagyszerűen néz ki, de az anyagok minősége is kiváló. Örülök, hogy ezt a napellenzőt választottam!" - Anna, Magyarország

Összefoglalva, az ACERBIS Napellenző FS-606 egy elengedhetetlen kiegészítője minden motorosnak, aki értékeli a stílust, a kényelmet és a biztonságot. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy beszerezze ezt a kiváló terméket!

#Szín Átlátszó
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges