ACERBIS Napellenző ACTIVE HELMET - Átlátszó AC 0016948.090

Gyártó:
Cikkszám:
756561
Gyári cikkszám:
AC 0016948

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS Napellenző ACTIVE HELMET - Átlátszó AC 0016948.090

  • Áttetsző (120)
3-14 nap
Rendelhető

Üdvözöljük a motorosok paradicsomában! Ha Ön is szeretné fokozni motoros élményét, akkor a ACERBIS Napellenző ACTIVE HELMET - Átlátszó AC 0016948.090 tökéletes választás lehet az Ön számára.

Ez a napellenző, amelyet az elismert ACERBIS márka gyártott, kifejezetten motorosok számára készült, akik nem elégszenek meg az egyszerű bukósisakkal. A termék minőségi anyagokból készült, ami nemcsak tartósságot, hanem maximális biztonságot is garantál a felhasználójának.

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sisak tartozék > Napellenző

Ez a napellenző az egyik legjobb választás a motoros kiegészítők között. Különösen azoknak a motorosoknak ajánljuk, akik gyakran indulnak hosszabb utakra vagy azoknak, akik az állandóan változó fényviszonyokkal küzdenek.

Termékjellemzők

  • Átlátszó – Kiváló látásminőséget biztosít minden helyzetben.
  • Kiváló minőség – Az ACERBIS hírnevét tovább erősítve, ez a napellenző is kiváló minőségű anyagokból készült.
  • Könnyű felhelyezhetőség – Gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható és leválasztható a bukósisakról.
  • Multi kompatibilitás – Számos ACERBIS bukósisakkal kompatibilis.
  • Tartósság és UV védelem – Hosszú élettartamot biztosít még extrém körülmények között is, miközben megvédi a szemet az UV sugárzástól.

Motorosként pontosan tudja, mennyire fontos a jó napellenző használata. Az ACERBIS Napellenző ACTIVE HELMET - Átlátszó AC 0016948.090 eléri azt a színvonalat, amit egy elkötelezett motoros elvár. Ne hagyja, hogy a napfény vagy az UV sugárzás elrontsa motoros élményét. Ez a napellenző nemcsak kiváló látásminőséget, hanem kényelmet is biztosít Önnek hosszú utak során.

Ez a napellenző különösen hasznos lehet városi motorozás vagy hosszabb túrák során, ahol az időjárási viszonyok gyakran változnak. Az ACERBIS által garantált minőség és megbízhatóság révén biztonságban és kényelemben élvezheti az utazásait, anélkül, hogy a nap sugarai zavarnának.

Vásárlási segítség

A webshopunkban könnyedén megtalálhatja a megfelelő tartozékokat, amelyek növelik motoros élményét és biztonságát. Ne habozzon tanácsot kérni szakértő kollégáinktól, akik szívesen segítenek a választásban és hasznos tippekkel látnak el.

Ne hagyja ki a lehetőséget, és tegye kosarába most az ACERBIS Napellenző ACTIVE HELMET - Átlátszó AC 0016948.090 terméket! Érezze a különbséget, amit a minőségi motoros felszerelés nyújtani tud!

#Szín Áttetsző (120)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges