ACERBIS KÉSZLET CSAVAROK FOR HELMET PROFILE 2.0 AC 0017929

Gyártó:
Cikkszám:
750878
Gyári cikkszám:
AC 0017929

3512.82

2766.0000

3 513 Ft

Nettó: 2 766 Ft

ACERBIS KÉSZLET CSAVAROK FOR HELMET PROFILE 2.0 AC 0017929

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS KÉSZLET CSAVAROK FOR HELMET PROFILE 2.0 AC 0017929 - Ez a csavar készlet kifejezetten a Helmet Profile 2.0 sisak típushoz készült az elismert ACERBIS gyártótól. Az ACERBIS a motoros alkatrészek és ruházat világában már jól ismert márka, amely kiemelkedő minőségéről és tartósságáról híres. Célunk, hogy a motorosok számára biztosítsuk azokat a termékeket, amelyekkel biztonságosan és kényelmesen élvezhetik a motorozást, és ez a csavar készlet tökéletes példa erre.

Ennek a készletnek az előnyei közé tartozik a tartósság és a könnyű telepíthetőség, amelyeket a csavarok precíz gyártása biztosít. Az ACERBIS különösen odafigyelt arra, hogy ezek a csavarok ellenálljanak a különféle környezeti hatásoknak, amelyekkel a sisak használata során találkozhatunk, legyen az eső, sár, vagy por. A minőségi anyagokból készült csavarok hosszú élettartamot biztosítanak, így a motorosok számíthatnak arra, hogy sisakjuk mindig a helyén marad, amikor szükség van rá.

A Helmet Profile 2.0 egy modern és innovatív sisak, amely magas szintű védelmet nyújt a motorosok számára. Ezzel a csavar készlettel biztosítható, hogy a sisak minden részlete biztonságosan és stabilan rögzítve maradjon. A készlet tartalmaz minden szükséges elemet, így a telepítés egyszerű és gyors. A csavarok pontosan illeszkednek a sisakhoz, így nem kell aggódni a kompatibilitás miatt.

Termékjellemzők:

  • Gyártó: ACERBIS
  • Típus: Csavar készlet Helmet Profile 2.0 sisakhoz
  • Anyag: Tartós és ellenálló
  • Egyszerű telepítés
  • Kompatibilis a Helmet Profile 2.0 modellel
  • Hosszú élettartam

Az ACERBIS csavar készletének megvásárlásával biztosítható, hogy a sisak használata során a maximális védelmet nyújtja a motorosok számára. A tartós anyagok és a precíz kivitelezés garantálja a hosszú idejű és megbízható használatot. Ne kockáztassa a biztonságát - válassza az ACERBIS-t, és legyen biztos benne, hogy sisakja mindig a helyén marad.

Webshopunk szakterülete a motoros alkatrészek és ruházat széles választéka, amelyeket gondosan válogattunk össze a legmagasabb minőség biztosítása érdekében. Legyen szó bármilyen motoros felszerelésről, nálunk megtalálja a megfelelő terméket. Böngésszen webshopunkban, és fedezze fel gazdag kínálatunkat!

Most vásároljon ACERBIS KÉSZLET CSAVAROK FOR HELMET PROFILE 2.0 AC 0017929, és biztosítsa, hogy sisakja mindig a legjobb állapotban legyen!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges