ACERBIS IMPACT CARBON VISOR 16 - SZÜRKE AC 0021639.070

Gyártó:
Cikkszám:
750552
Gyári cikkszám:
AC 0021639

12199.999984

9606.2992

12 200 Ft

Nettó: 9 606 Ft

ACERBIS IMPACT CARBON VISOR 16 - SZÜRKE AC 0021639.070

  • Szürke (070)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS IMPACT CARBON VISOR 16 - SZÜRKE AC 0021639.070

Fedezd fel a legújabb ACERBIS IMPACT CARBON VISOR 16 sisakrostélyt, amelyet kimondottan a motorosok igényeire terveztek. Ez a prémium minőségű szürke sisakrostély tökéletes választás minden motoros számára, aki a legjobbat akarja a motoros kiegészítők közül. A ACERBIS gyártmányú Impact Carbon Visor 16 kiváló anyagokból készült, hogy tartós és megbízható védelmet nyújtson a motorozás során.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Magas minőségű anyagok: A karbon anyag biztosítja a tökéletes erő és súly arányt, ezáltal könnyű, mégis hihetetlenül tartós.
  • Optimális védelem: Ez a sisakrostély kimondottan arra lett tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson a motorosok fejének és arcának, így nyugodtan élvezheted a motorozás minden pillanatát.
  • Stílusos megjelenés: A szürke szín és modern dizájn teszi ezt a sisakrostélyt vonzóvá, tükrözve a motoros stílusodat.
  • Kompatibilitás: Az ACERBIS Impact Carbon Visor 16 könnyen és gyorsan felszerelhető különböző ACERBIS sisakmodellekre, így nem kell aggódnod az illeszkedés miatt.

Részletes leírás:

A ACERBIS márka hosszú évek óta elkötelezett a motorosok iránt, és számos kiváló minőségű terméket kínál, amelyek közül az IMPACT CARBON VISOR 16 is kiemelkedik. Ez a szürke sisakrostély minden motoros számára alapvető kiegészítő, mivel magas szintű védelmet és kényelmet nyújt bármilyen körülmények között. A könnyű karbon anyag használata csökkenti a fejre nehezedő terhet, így hosszabb utak során sem okoz kényelmetlenséget.

A kiváló ergonómiai tervezésnek köszönhetően az ACERBIS Impact Carbon Visor 16 nemcsak hogy megvédi a motoros fejét és arcát az ütésektől és szél súrlódásától, hanem növeli a látási viszonyokat és csökkenti a zajszintet is. Ez különösen előnyös a nagy sebességgel történő vezetés során vagy hosszabb utakon, ahol a kényelem és a biztonság rendkívül fontosak.

A sisakrostély könnyen tisztítható, ami szintén egy hasznos tulajdonság, mivel a hosszabb motorozások során felhalmozódott szennyeződések egyszerűen eltávolíthatók. A modern dizájn és a kiváló anyaghasználat biztosítja, hogy ez a sisakrostély nemcsak praktikus és funkcionális, hanem esztétikailag is kielégítő legyen.

Összefoglalva: Az ACERBIS IMPACT CARBON VISOR 16 - SZÜRKE AC 0021639.070 egy elengedhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki a legmagasabb minőséget és védelmet keres. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus terméket, és biztosítsd a fejed maximális védelmét és kényelmét minden utadon!

#Szín Szürke (070)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges