ACERBIS GAMBLER Sisakrostély - Fehér AC 0013919.030

Gyártó:
Cikkszám:
750549
Gyári cikkszám:
AC 0013919

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS GAMBLER Sisakrostély - Fehér AC 0013919.030

  • Fehér (030)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS GAMBLER Sisakrostély - Fehér AC 0013919.030 motoros webshopunk egyik kiemelkedő terméke a jól ismert ACERBIS gyártótól. Ez a speciálisan tervezett sisakrostély kifejezetten a motorosok számára lett kialakítva, hogy maximális védelmet és kényelmet nyújtson minden körülmények között.

Kiváló minőség és tartósság
A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A sisakrostély anyaga ütésálló polikarbonát, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai behatásoknak. Alkalmas a mindennapos használatra, és garantáltan megvédi a motoros arcát és szemeit az út porától, kavicsaitól és rovaroktól.

Innovatív kialakítás
Az ACERBIS GAMBLER Sisakrostély aerodinamikus kialakítással rendelkezik, amely csökkenti a légellenállást és növeli a stabilitást magas sebességnél is. A rostély felülete tükröződésgátló bevonattal van ellátva, amely kiküszöböli a zavaró fényszórókat és a napfényt, így kiváló látási viszonyokat biztosít minden időjárási körülmények között.

Kényelmi funkciók
A termék kivételes kényelmet nyújt a motorosok számára. Az ergonomikus kialakítás és a könnyen kezelhető zárszerkezet lehetővé teszi a gyors és egyszerű fel- és lehelyezést. A sisakrostély szellőzése optimálisan van megtervezve, hogy biztosítsa a megfelelő légáramlást a hosszabb utak során is.

Kompatibilitás és egyszerű karbantartás
Ez a sisakrostély kompatibilis a legtöbb ACERBIS sisak modellel, beleértve a GAMBLER sorozatot is. Az egyszerű karbantartás érdekében a termék könnyen eltávolítható és tisztítható, így mindig makulátlanul tiszta és kifogástalan állapotban tartható.

Stílus és esztétika
Az ACERBIS GAMBLER Sisakrostély fehér színben érhető el, amely elegáns és modern kinézetet biztosít. Ez a színválasztás tökéletesen kiegészíti bármilyen motoros ruházatot, és emeli a vezető stílusát.

Rendelés és szállítás
Rendeljen most webáruházunkból, és élvezze az egyszerű és gyors vásárlási folyamatot. Készletünk folyamatosan frissül, hogy mindig biztosítani tudjuk a legfrissebb és legjobb minőségű termékeket. Szállítási szolgáltatásunk megbízható és gyors, hogy Ön minél előbb használatba vehesse új ACERBIS GAMBLER Sisakrostélyát.

Ne habozzon, válassza az ACERBIS GAMBLER Sisakrostélyt, és élvezze a biztonságot és a kényelmet minden motorozás alkalmával!

#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges