ACERBIS ELSŐ LÉGBEÖMLŐ X-PRO SISAKHOZ (FEKETE * KÉK) AC 0016831

Gyártó:
Cikkszám:
750889
Gyári cikkszám:
AC 0016831

6099.999992

4803.1496

6 100 Ft

Nettó: 4 803 Ft

ACERBIS ELSŐ LÉGBEÖMLŐ X-PRO SISAKHOZ (FEKETE * KÉK) AC 0016831

  • Fekete (090)
  • Kék (040)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS ELSŐ LÉGBEÖMLŐ X-PRO SISAKHOZ (FEKETE * KÉK) AC 0016831

Ha olyan motoros felszerelést keresel, ami kiváló minőséget és magas fokú kényelmet biztosít, akkor az ACERBIS Első Légbeömlő az X-PRO sisakhoz az ideális választás. Az ACERBIS már jól ismert a motoros közösségeben a precíz és megbízható termékeiről, és ezen első légbeömlő sem képez kivételt.

Kialakítás és anyaghasználat

Ez a légbeömlő két fő színben érhető el: fekete és kék, amelyek harmonikusan illenek a legtöbb sisakdesignhoz. Az ACERBIS Első Légbeömlő felülete ergonomikusan lett kialakítva, hogy maximális légáramlást biztosítson. Az anyaghasználat terén az ehhez a termékhez használt tartós műanyag biztosítja, hogy ellenálljon az időjárási körülményeknek és az esetleges mechanikai behatásoknak.

Felszerelés és Kompatibilitás

Az ACERBIS Első Légbeömlő egyszerűen felszerelhető az X-PRO sisakokra, csak néhány percet vesz igénybe. A csomag tartalmaz minden szükséges szerelési tartozékot és utasítást, amelyek segítenek a folyamatban. Ha az X-PRO sisakot viseled, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez a légbeömlő tökéletesen illeszkedik.

Szellőzés és Kényelem

A motorosok számára a megfelelő szellőzés kulcsfontosságú tényező, különösen hosszabb utak során. Az ACERBIS Első Légbeömlő úgy lett tervezve, hogy biztosítsa a folyamatos légáramlást a sisakon belül, csökkentve a hőt és a párát. Ez különösen előnyös lesz a melegebb időjárási körülmények között, amikor a sisakon belüli hőmérséklet komolyan befolyásolhatja a kényelmet és a koncentrációt.

Stílus és Dizájn

Nem lehet figyelmen kívül hagyni a termék stílusos megjelenését. A fekete és kék színek kombinációja modern és sportos külsőt kölcsönöz a sisaknak, így nem csak funkcionális, de esztétikus kiegészítő is egyben.

Tartósság és Minőség

Az ACERBIS vállalat híres a termékek minőségéről és tartósságáról. Ez a légbeömlő sem kivétel, hiszen úgy lett kialakítva, hogy hosszú élettartamot biztosítson még a mindennapi használat során is. Az anyagok minősége és a gyártási folyamat szigorú ellenőrzése garantálja, hogy egy olyan terméket kapj, amely megbízható és tartós.

Összegzés

Az ACERBIS Első Légbeömlő X-PRO sisakokhoz nem csak egy egyszerű tartozék, hanem egy elengedhetetlen kiegészítő, ami növeli a motoros kényelmét és biztonságát. Azok számára, akik a legjobbat szeretnék a felszerelésben, ez a termék kiváló választás.

#Szín Fekete (090)
#Szín Kék (040)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges