ACERBIS CHEYENNE PÓTROSTÉLY - FEKETE/FEHÉR AC 0013920.315

Gyártó:
Cikkszám:
750546
Gyári cikkszám:
AC 0013920

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS CHEYENNE PÓTROSTÉLY - FEKETE/FEHÉR AC 0013920.315

  • Fekete/Fehér (315)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS CHEYENNE PÓTROSTÉLY - FEKETE/FEHÉR AC 0013920.315

Üdvözöljük szaküzletünkben, ahol a legmagasabb színvonalú motoros alkatrészek és ruházati kiegészítők széles választékát találja, beleértve az ACERBIS CHEYENNE VISOR REPLACEMENT - BLACK/WHITE AC 0013920.315 modellt is. Ezen termék kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a motorozás adta szabadságot és kényelmet, ugyanakkor fontosnak tartják a biztonságot és a stílust is.

Ez a pótrostély kifejezetten az ACERBIS CHEYENNE sisakmodellhez készült, biztosítva a tökéletes illeszkedést és a maximális védelem szintjét. A fekete/fehér színkombináció modern és elegáns megjelenést biztosít, amely jól illeszkedik bármilyen motoros felszereléshez. A letisztult dizájn mellett ez a rostély kitűnő minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a magas szintű védelmet.

Termékjellemzők

  • Méretek: Standard
  • Szín: Fekete/Fehér
  • Anyag: Polikarbonát
  • Kompatibilitás: Kifejezetten az ACERBIS CHEYENNE sisakmodellekhez tervezve
  • Könnyű telepítés: Egyszerűen felhelyezhető és rögzíthető
  • Kiváló UV védelem: Védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen
  • Karcolásálló bevonat: Hosszú élettartamot és tiszta látási viszonyokat biztosít

Az ACERBIS CHEYENNE VISOR REPLACEMENT - BLACK/WHITE AC 0013920.315 nem csak egy egyszerű pótrostély, hanem egy olyan elengedhetetlen kiegészítő, amely hozzájárul a motoros biztonságához és kényelméhez. Az innovatív polikarbonát anyagból készült rostély rendkívül ellenálló a külső hatásokkal szemben, megőrizve átláthatóságát és tisztaságát akár hosszabb idő elteltével is.

A termék könnyen telepíthető, nincsenek bonyolult lépések, mindössze néhány perc alatt kész is van. Az ACERBIS által alkalmazott technológiák biztosítják, hogy a pótrostély tökéletesen illeszkedjen a sisakhoz, így nem lesz szükség további beállításokra vagy módosításokra.

Miért válassza az ACERBIS CHEYENNE PÓTROSTÉLYT?

Az ACERBIS márka garancia a minőségre és megbízhatóságra. Hosszú évek óta a motoros közösség egyik vezető gyártója, aki mindig szem előtt tartja a motorosok igényeit és elvárásait. A CHEYENNE pótrostély ennek a folyamatnak az eredménye, amelynek célja a maximális védelem és kényelem biztosítása.

A modern és stílusos megjelenés mellett az ACERBIS CHEYENNE VISOR REPLACEMENT - BLACK/WHITE AC 0013920.315 kifejezetten könnyű, így nem fogja zavarni a motorost az utazás során. A karcolásálló bevonat és a kiváló UV védelem révén a látási viszonyok mindig optimálisak maradnak, még a legnehezebb körülmények között is.

Ha Ön is értékeli a minőséget, a megbízhatóságot, és a modern dizájnt, akkor az ACERBIS CHEYENNE pótrostély a tökéletes választás az Ön számára. Nézzen szét webshopunkban, és fedezze fel további motoros alkatrészeink és kiegészítőink széles választékát!

#Szín Fekete/Fehér (315)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges