ACERBIS Belső Bélés Impact Junior 3.0 - SZÜRKE (XS * S * M * L * XL * XXL) AC 0022109.070

Gyártó:
Cikkszám:
750900
Gyári cikkszám:
AC 0022109

12300.000038

9685.0394

12 300 Ft

Nettó: 9 685 Ft

ACERBIS Belső Bélés Impact Junior 3.0 - SZÜRKE (XS * S * M * L * XL * XXL) AC 0022109.070

  • L (066)
  • M (064)
  • S (062)
  • XL (068)
  • XS (061)
  • XXL (069)
  • Szürke (070)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Belső Bélés Impact Junior 3.0 - SZÜRKE (XS * S * M * L * XL * XXL) AC 0022109.070

Fedezze fel a legjobb minőségű motoros felszereléseket, különösen a gyermekek motorozásához szükséges kiegészítőket! Az ACERBIS Belső Bélés Impact Junior 3.0 egy kiváló választás minden fiatal motoros számára, akik a legjobbat szeretnék biztosítani önmaguk számára.

Termék jellemzők és előnyök:

  • Minőség: Az ACERBIS márka garancia a minőségre és a tartósságra. Ezt a belső bélést speciálisan úgy tervezték, hogy védelmet nyújtson és kényelmet biztosítson minden utazás során.
  • Anyag: Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak az izzadásnak, kopásállóak és könnyen eltávolíthatók a tisztításhoz.
  • Kompatibilitás: Több méretben (XS, S, M, L, XL, XXL) elérhető, hogy minden gyermek könnyedén megtalálja a számára legmegfelelőbbet.
  • Design: Elegáns szürke design, amely stílusos megjelenést biztosít.
  • Kényelem: Ergonomikus kialakítás, amely biztosítja a megfelelő illeszkedést és hosszú távú kényelmet.

Részletes leírás:

Az ACERBIS sokéves tapasztalattal rendelkezik a motoros felszerelések tervezésében és gyártásában. Az Impact Junior 3.0 belső bélés kihasználja ezt a tapasztalatot és innovációt, hogy olyan terméket hozzon létre, amely mind a szülők, mind a fiatal motorosok elvárásainak megfelel.

A termék könnyű súlya és a puha, de tartós anyagok használata biztosítja, hogy a gyermek motorosok biztonságban és kényelmesen érezzék magukat. Az anyagok légáteresztő tulajdonságai segítenek megakadályozni a túlzott izzadást hosszabb út során. A belső bélés könnyen eltávolítható és mosható, ami biztosítja a megfelelő higiéniát és frissességet minden használat után.

Minden méretet úgy terveztek, hogy a maximális komfortérzetet biztosítsa. Az Impact Junior 3.0 belső bélése tökéletesen illeszkedik a sisakhoz, minimalizálva a mozgást és maximalizálva a védelmet egy esetleges baleset során. Az ACERBIS minden apró részletre odafigyelt, legyen szó a varrások erősségéről vagy a bélés vastagságáról, hogy a legjobb minőséget kínálja.

A stílusos szürke szín biztosítja, hogy minden ifjú motoros jól nézzen ki motorozás közben. Az ACERBIS logó diszkréten elhelyezett, ami elegáns és professzionális megjelenést biztosít.

Miért válaszd az ACERBIS Belső Bélt Impact Junior 3.0-t?

Szülőként mindenki azt szeretné, hogy gyermeke biztonságban legyen motorozás közben. Az ACERBIS Impact Junior 3.0 belső bélése ezt a biztonságot nyújtja stílusos és kényelmes kivitelben. Azáltal, hogy ez a belső bélés könnyen tisztítható és több méretben is elérhető, ideális választás minden gyermeki motoros számára.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megvásárolja ezt a kiváló minőségű belső bélést a Motoralkatrész > Ruházat > Sisak tartozék > Sisakbélés kategóriában. Biztosítson maximális kényelmet és védelmet gyermekének az ACERBIS Impact Junior 3.0-val!

Rendelje meg most!

Hozza ki a legtöbbet gyermekének motoros élményeiből az ACERBIS segítségével. Rendelje meg most az ACERBIS Belső Bélt Impact Junior 3.0-t és élvezze a legmagasabb minőséget és védelmet!

#Méret M (064)
#Méret XL (068)
#Méret L (066)
#Méret XXL (069)
#Méret XS (061)
#Méret S (062)
#Szín Szürke (070)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett