ACERBIS Áttetsző Plexi REDERWEL + PINS AC 0024524.120

Gyártó:
Cikkszám:
982162
Gyári cikkszám:
AC 0024524.120

10700.000063

8425.1969

10 700 Ft

Nettó: 8 425 Ft

ACERBIS Áttetsző Plexi REDERWEL + PINS AC 0024524.120

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Áttetsző Plexi REDERWEL + PINS AC 0024524.120 - Ideális kiegészítő minden motoros számára, aki csúcsminőségű sisak tartozékokat keres. Ez a termék a híres ACERBIS márkától származik, amely világszerte ismert a motoros felszerelések és alkatrészek kiváló minőségéről.

Ez az áttetsző plexi különösen a REDERWEL sisakhoz készült, és rendelkezik azokkal a specifikációkkal, amelyeket minden motoros megérdemel. Az AC 0024524.120 cikkszámú termék modern és praktikus kiegészítő minden motoros ruházathoz és sisakhoz. A plexi kiváló minőségű műanyagból készült, amely ellenáll a karcolásoknak és az UV sugárzásnak, így garantáltan hosszú élettartamot biztosít.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű anyagok: Az ACERBIS használata során csak a legjobb minőségű anyagokat választja, amelyek strapabíróak és tartósak.
  • Áttetsző dizájn: A kiváló láthatóság érdekében, amely nem akadályozza a látásodat motorozás közben.
  • REDERWEL kompatibilitás: Kifejezetten az ACERBIS REDERWEL sisakokhoz készült, biztosítva a tökéletes illeszkedést és stabil rögzítést.
  • PIN-ekkel együtt: A csomagban található PIN-ekkel a plexi biztonságosan rögzíthető a sisakra.

Az ACERBIS Áttetsző Plexi REDERWEL + PINS AC 0024524.120 megvásárlása egyszerűvé és gondtalanná teszi a sisakod frissítését. Könnyen rögzíthető és tisztítható, így hosszú távon is megőrzi a kiváló minőségét. Az áttetsző anyag lehetővé teszi a teljeskörű látást, amely biztonságos vezetési élményt biztosít számodra.

Ezzel a plexivel nemcsak a látásod javul, hanem a szél és az eső elleni védelemed is biztosított lesz. Az ACERBIS megbízhatósága és innovációja garantálja, hogy ezzel a termékkel semmilyen kompromisszumot nem kell kötnöd a minőség és a funkcionalitás terén.

Ha motoros felszerelésre van szükséged, ne keress tovább: az ACERBIS termékei minden elvárást felülmúlnak. Látogass el a webshopunkba, és fedezd fel a legújabb motoralkatrészeket és ruházati kiegészítőket. Válogass kedvedre a prémium minőségű sisak tartozékok között, mint amilyen ez az áttetsző plexi.

Rendelésed gyorsan és egyszerűen leadhatod, és biztos lehetsz benne, hogy a legjobb termékeket kapod. Az ACERBIS mindig a motorosokra gondol, és biztosítja, hogy minden terméke a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelel.

Bízz az ACERBIS-ben, és hozd ki a legtöbbet motoros élményeidből!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges