ACERBIS ÁTTETSZŐ NAPELLENZŐ FLIP FS-606 + PINS AC 0024269.120

Gyártó:
Cikkszám:
982169
Gyári cikkszám:
AC 0024269.120

14400.000029

11338.5827

14 400 Ft

Nettó: 11 339 Ft

ACERBIS ÁTTETSZŐ NAPELLENZŐ FLIP FS-606 + PINS AC 0024269.120

3-14 nap
Rendelhető

A ACERBIS ÁTTETSZŐ NAPELLENZŐ FLIP FS-606 + PINS AC 0024269.120 tökéletes kiegészítő minden motorkerékpáros számára, aki a legjobb minőséget és védelmet keresi. Ez a napellenző különösen fontos azok számára, akik hosszabb túrákra indulnak, ahol a változó időjárási körülmények és fényviszonyok miatt elengedhetetlen a kiváló látás és védelem.

Ezt a napellenzőt kizárólag a neves ACERBIS gyártja, amely az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb márka a motorkerékpár-piacán. A napellenző kompatibilis az FS-606 bukósisak modellel, ami biztosítja, hogy a legújabb technológiákat és az optimális biztonságot kínálja Önnek és motorját.

Termékjellemzők

  • Anyaga: Áttetsző polikarbonát
  • Könnyű felszerelhetőség: Az ACERBIS FS-606 bukósisakra egyszerűen felpattintható
  • Beépített tűk: Stabilan rögzíti a helyére a napellenzőt
  • Karcálló bevonat: Tökéletes látást biztosít hosszú időn keresztül
  • UV-védelem: Megakadályozza a káros UV-sugárzást, miközben tökéletes látást nyújt
  • Állítható: Lehetővé teszi a fényviszonyokhoz való gyors alkalmazkodást

Miért válassza az ACERBIS ÁTTETSZŐ NAPELLENZŐT?

Az ACERBIS ÁTTETSZŐ NAPELLENZŐ kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék kombinálni a stílust, a biztonságot és a funkcionalitást a motorkerékpározás során. Az áttetsző anyag biztosítja a maximális látást, míg az UV-védelem és a karcálló bevonat garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az egyszerű felszerelhetőség és a stabil rögzítés további kényelmet biztosít, így Önnek csak az útra kell koncentrálnia.

Ezt a terméket különösen ajánljuk azoknak, akiknek fontos a biztonság és az optimális látási viszonyok fenntartása. Az ACERBIS márka megbízhatósága és innovatív megoldásai révén biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget és védelmet kapja.

További információk

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ahol szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Emellett érdemes áttekinteni webshopunk teljes termékkínálatát is, ahol a motoralkatrészek és motoros ruházatok széles választékát találja.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges