ACERBIS Átlátszó/sötét Napellenző Jet Aria 22-06 AC 0025443

Gyártó:
Cikkszám:
988646
Gyári cikkszám:
AC 0025443

8699.999999

6850.3937

8 700 Ft

Nettó: 6 850 Ft

ACERBIS Átlátszó/sötét Napellenző Jet Aria 22-06 AC 0025443

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Átlátszó/sötét Napellenző Jet Aria 22-06 AC 0025443

Az ACERBIS márka világvezető a motorsport részlegek és kiegészítők gyártásában. Az ACERBIS Átlátszó/sötét Napellenző Jet Aria 22-06 AC 0025443 a motorosok számára kiemelkedő védelmet és kényelmet nyújt. Ez a napellenző a legújabb technológiával készült, biztosítva a maximális tartósságot és ellenállóságot.

Kiváló minőség és védelem:

Ez a napellenző kimagasló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. Az átlátszó és sötét árnyalatok egyaránt biztosítják a megfelelő látási viszonyokat bármilyen időjárási körülmények között.

Könnyű szerelhetőség:

Az ACERBIS napellenző kifejezetten a Jet Aria 22-06 modellhez tervezett, így a felszerelése egyszerű és gyors. Nincs szükség bonyolult eszközökre vagy különleges szaktudásra; csupán néhány perc alatt problémamentesen felszerelhető.

Kényelmi funkciók:

A napellenző ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít a motoros számára hosszabb utak során is. Az átlátszó/sötét kombináció lehetővé teszi a szabad szemmel történő látást nappali- és éjszakai vezetés során egyaránt, anélkül, hogy a látásélményt zavaró tényezők befolyásolnák.

Innovatív technológia:

Az ACERBIS az innováció és a fejlett technológia úttörője. Az átlátszó/sötét napellenző olyan speciális UV-szűrő réteggel rendelkezik, amely megvédi a szemet a káros ultraibolya sugárzástól. Ez különösen fontos hosszabb motorozás alkalmával, amikor a szemek fokozottan ki vannak téve a napfénynek.

Stílus és dizájn:

Az ACERBIS napellenzők nem csak funkcionálisak, de stílusosak is. Az áttetsző és sötét színek kombinációja modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a sisaknak, így nem csak védi a motorost, hanem divatos kiegészítője is lehet a motoros felszerelésének.

Kompatibilitás:

Ez a termék kifejezetten a Jet Aria 22-06 modellhez lett tervezve, de más hasonló modellekkel is kompatibilis lehet. Kérjük, ellenőrizze a kompatibilitást vásárlás előtt a biztos illeszkedés érdekében.

Összefoglalva, az ACERBIS Átlátszó/sötét Napellenző Jet Aria 22-06 AC 0025443 egy kiváló minőségű, tartós, és kényelmes napellenző, amely minden motoros számára ideális választás lehet, aki szeretné maximalizálni a védelmet és a látási viszonyokat motorozás közben. Fedezze fel termékkínálatunkat, és élvezze az ACERBIS nyújtotta biztonságot és stílust!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges