ACERBIS Átlátszó Napellenző + Pinlock Tüskék - SEREL AC 0024423.120

Gyártó:
Cikkszám:
982164
Gyári cikkszám:
AC 0024423.120

15800.000023

12440.9449

15 800 Ft

Nettó: 12 441 Ft

ACERBIS Átlátszó Napellenző + Pinlock Tüskék - SEREL AC 0024423.120

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Átlátszó Napellenző + Pinlock Tüskék - SEREL AC 0024423.120 egy kivételes sisak tartozék, amely tökéletesen megfelel a motorosok speciális igényeinek. A termék kialakítása és funkciói figyelembe veszik a maximális kényelem és biztonság szempontjait, így ideális választás minden motoros számára, aki hosszú távú motorozásra készül, vagy egyszerűen csak a legjobb termékeket keresi sisakjához.

Termék leírás:

Az ACERBIS Átlátszó Napellenző egy rendkívül tartós és ellenálló termék, amely prémium minőségű anyagokból készült. A napellenző teljesen átlátszó, így biztosítja a tökéletes látási viszonyokat, ugyanakkor védi a szemet az erős napsugárzástól. Emellett, a termék kialakítása magas szintű aerodinamikai tulajdonságokkal is rendelkezik, így minimalizálja a szélzajt és a légellenállást, ami hozzájárul a csendes és kényelmes motorozási élményhez.

A Pinlock Tüskék segítenek megelőzni a párásodást, amely különösen hasznos lehet hűvösebb vagy párás körülmények között. Ez a fejlett technológia biztosítja, hogy a látómező mindig tiszta marad, így növeli a biztonságot és a kényelemérzetet bármilyen időjárási körülmények között.

Jellemzők:

  • Kiváló minőségű, tartós anyagokból készült.
  • Átlátszó napellenző a tökéletes látási viszonyokért.
  • Pinlock tüskék a párásodás elleni védelemért.
  • Aerodinamikai kialakítás a szélzaj csökkentésére.
  • Könnyű és egyszerű felszerelés.
  • Kényelmes és biztonságos viselet minden körülmények között.

Alkalmazás:

Az ACERBIS Átlátszó Napellenző ideális választás minden motoros számára, legyen szó amatőr vagy professzionális szintről. Könnyen felszerelhető különféle sisakokra, és kompatibilis a legtöbb modern sisakmodelllel. Az egyszerű használat és a praktikus funkcionalitás miatt ez a napellenző kitűnő eszköz minden motoros számára, aki a legjobb minőségű kiegészítőket szeretné használni.

Használat és Karbantartás:

A napellenző tisztítása és karbantartása egyszerű és gyors. Csak használjon puha, nedves ruhát és enyhe szappanos vizet a tisztításhoz, kerüljön el mindenféle durva vegyszert vagy abrazív anyagot, amelyek károsíthatják a felszínt. A Pinlock tüskék is könnyen karbantarthatók, csak kövesse a gyártó utasításait a legjobb eredmény érdekében.

További Információk:

Ha Ön egy motoros, aki mind a kényelemre, mind a biztonságra törekszik, akkor az ACERBIS Átlátszó Napellenző + Pinlock Tüskék - SEREL AC 0024423.120 a tökéletes választás. Válassza ezt a terméket, és tapasztalja meg a premium minőségű motoros kiegészítők nyújtotta előnyöket!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges