ACERBIS ÁTLÁTSZÓ NAPELLENZŐ AKTÍV SISAKHOZ - EGY MÉRET AC 0016055

Gyártó:
Cikkszám:
756565
Gyári cikkszám:
AC 0016055

9999.999939

7874.0157

10 000 Ft

Nettó: 7 874 Ft

ACERBIS ÁTLÁTSZÓ NAPELLENZŐ AKTÍV SISAKHOZ - EGY MÉRET AC 0016055

  • Átlátszó
3-14 nap
Rendelhető

Az ACERBIS ÁTLÁTSZÓ NAPELLENZŐ AKTÍV SISAKHOZ - EGY MÉRET AC 0016055 egy tetszetős és funkcionális kiegészítő, amely nélkülözhetetlen minden motoros számára. A kiegészítő kimagasló minőségével és innovatív kialakításával lehetőséget biztosít a sisak teljesítményének növelésére és a motoros biztonságának növelésére.

Kiváló Minőség és Tartósság

Az ACERBIS gyártó nevéhez méltóan, ez a napellenző magas színvonalú anyagokból készült, és úgy lett tervezve, hogy hosszú távon is megállja a helyét az útviszonyok és időjárási körülmények változásai mellett. A termék áttetsző kialakítása lehetővé teszi a megfelelő látási viszonyok fenntarthatóságát, anélkül, hogy korlátozná a motoros látóterét.

Könnyű és Kényelmes Használat

Az Acerbis átlátszó napellenzője könnyedén, pillanatok alatt fel- és leszerelhető az aktív sisakokra, így a motorosok gyorsan alkalmazkodhatnak a változó körülményekhez. A napellenző egyetlen univerzális méretben kapható, így biztosítva a kompatibilitást a legtöbb Acerbis sisakkal.

Innovatív Technológia

Az AC 0016055 modell fejlett UV-védelmet biztosít, hogy még a legnaposabb napokon is megvédje a motoros szemét a káros sugaraktól. Emellett a kitűnő szellőzési struktúra lehetővé teszi a napellenző alatt keletkező párák azonnali felszívódását, biztosítva a kristálytiszta látást minden pillanatban.

Stílusos Megjelenés

Az átlátszó napellenző nem csak praktikus, de esztétikus kiegészítője is motoros felszerelésének, amely modern megjelenésével kiegészíti a sisak dizájnját. Az ACERBIS logók diszkrét, de egyértelmű jelenléte pedig további eleganciát kölcsönöz a napellenzőnek.

Részletes Termékjellemzők

  • Gyártó: ACERBIS
  • Termékkategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sisak tartozék > Napellenző
  • Modell: AC 0016055
  • Szín: Átlátszó
  • Szabvány: Egy méret

Vásárlók számára, akik a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot keresik, az ACERBIS ÁTLÁTSZÓ NAPELLENZŐ AKTÍV SISAKHOZ - EGY MÉRET AC 0016055 a tökéletes választás. Emelje új szintekre motoros élményét ezzel a kiváló termékkel, amely biztosítja mindazt, amire szüksége van egy biztonságos és kényelmes út során.

Cikkszám: 756565
Gyári cikkszám: AC 0016055
#Szín Átlátszó
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges