X-GRIP Sapka V3, szürke XG-2610

Gyártó:
Cikkszám:
977544
Gyári cikkszám:
XG-2610

12100.000057

9527.5591

12 100 Ft

Nettó: 9 528 Ft

X-GRIP Sapka V3, szürke XG-2610

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Sapka V3, szürke XG-2610: Motorosok kedvence

Ha motoralkatrészekre és motoros ruházatra specializált webshopot keresel, akkor jó helyen jársz. Bemutatjuk az új X-GRIP Sapka V3, szürke XG-2610 termékünket, amely a motorosoknak és rajongóiknak egyaránt ideális választás. Az X-GRIP gyártó mindig is élen járt a minőség és a stílus mellett, és ezzel a sapkával sem kell csalódnod.

Kiváló minőség és dizájn

Az X-GRIP Sapka V3, szürke XG-2610 a legjobb minőségű anyagokból készült, hogy hosszú élettartamot és maximális kényelmet biztosítson. Az elegáns szürke színű sapka minden motoros outfittel tökéletesen harmonizál, legyen az utcai viselet vagy motoros felszerelés. A sapka unisex kialakítású, így férfiak és nők számára egyaránt megfelelő választás.

Tökéletes illeszkedés

Egy sapka tökéletes illeszkedése elengedhetetlen a kényelem és funkcionalitás szempontjából. Az X-GRIP Sapka V3, szürke XG-2610 állítható pánttal rendelkezik, hogy mindenki számára megfelelő méretre állítható legyen. A szellős, lélegző anyag biztosítja, hogy hosszabb ideig viselve is kényelmes maradjon, akár nyári melegben, akár hűvösebb időben.

Stílus és praktikum

Az X-GRIP márka mindig is gondolt a részletekre, és ez a sapka sem kivétel. A sapkán található hímzett X-GRIP logó elegáns és visszafogott, mégis egyértelműen mutatja, hogy viselője a motorozás szerelmese. Ez a sapka nemcsak a motoros túrák alkalmával, hanem a mindennapi életben is stílusos és praktikus kiegészítő.

Ajándékötlet motorosoknak

Ha ajándékot keresel egy motoros ismerősöd számára, az X-GRIP Sapka V3, szürke XG-2610 nagyszerű választás lehet. Az egyedi dizájn és a prémium minőség garantáltan örömet fog okozni minden motoros rajongónak. Ráadásul a sapka viselése során folyamatosan emlékezteti majd a tulajdonosát, hogy milyen gondosan választottad ki számára ezt a különleges ajándékot.

Rendelés és kiszállítás

Webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Az X-GRIP Sapka V3, szürke XG-2610 néhány kattintással a kosárba helyezhető, és magyarországi címre a legtöbb esetben már másnap kiszállítható. Miért várnál tovább? Tedd kosaradba még ma, és légy része az X-GRIP közösségnek!

Ne felejtsd el, webshopunkban számos más kiváló minőségű motoralkatrészt és motoros ruházati terméket is találsz. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal és kedvező árainkkal biztosan megtalálod a számodra tökéletes termékeket.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges