X-GRIP Beanie V1 fekete XG-2031

Gyártó:
Cikkszám:
970539
Gyári cikkszám:
XG-2031

7199.999951

5669.2913

7 200 Ft

Nettó: 5 669 Ft

X-GRIP Beanie V1 fekete XG-2031

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Beanie V1 fekete XG-2031

Üdvözöljük a motorosok paradicsomában! Az X-GRIP Beanie V1 fekete XG-2031 tökéletes kiegészítő minden motoros számára, aki szereti a stílusos és kényelmes ruházatot. Ez a kiváló minőségű sapka nem csak a hideg napokon védi meg Önt, hanem stílusos megjelenést biztosít bármilyen motoros szereléshez.

Jellemzők

  • Anyag: Kiváló minőségű pamut és poliészter keverék
  • Stílus: Modern, minimalista design
  • Szín: Fekete
  • Méret: Egy méret mindenkinek
  • Gyártó: X-GRIP

Kényelmes viselet minden időben

Az X-GRIP Beanie V1 fekete XG-2031 sapka kellően vékony ahhoz, hogy ne okozzon kellemetlenséget a bukósisak alatt, de elég meleg ahhoz, hogy hideg napokon is megvédd a fejed. A pamut és poliészter keverék anyag légáteresztő, így mindig kényelmes viselet.

Stílus és praktikum egyben

Ez a sapka nem csak funkcionális, de nagyon stílusos is. A modern, minimalista design és a fekete szín könnyedén illeszkedik bármilyen motoros ruházathoz. Az X-GRIP logó diszkréten van elhelyezve, ami elegáns megjelenést kölcsönöz. Ez a beanie ideális választás olyan motorosok számára, akik a funkcionalitást és a stílust egyaránt fontosnak tartják.

Minőség és tartósság

Az X-GRIP márka híres a megbízhatóságáról és a kiváló minőségű termékeiről. Az X-GRIP Beanie V1 fekete XG-2031 sem kivétel. A gondosan válogatott anyagok és a precíz gyártási folyamatok garantálják, hogy ez a sapka hosszú ideig szolgál majd. Így nem kell aggódnia a kopás vagy a szakadások miatt, bármilyen kemény is legyen a motorozás.

Ajándéknak is tökéletes

Az X-GRIP Beanie V1 fekete XG-2031 nagyszerű ajándék lehet bármilyen motoros számára. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, vagy bármilyen más alkalomról, ezzel a sapkával biztosan örömet szerez majd. A kiváló minőség és a stílusos megjelenés garantáltan megnyeri majd a tetszését.

Ne habozzon, szerezze be még ma az X-GRIP Beanie V1 fekete XG-2031 sapkát, és élvezze a motorozást stílusosan és kényelmesen!

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges