ACERBIS ROADRACE SP CLUB CAP AC 0024494

Gyártó:
Cikkszám:
875874
Gyári cikkszám:
AC 0024494

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS ROADRACE SP CLUB CAP AC 0024494

  • Egy méret
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

Az ACERBIS ROADRACE SP CLUB CAP AC 0024494 egy stílusos és praktikus kiegészítő minden motoros számára. Ez a sapka kiváló minőségű anyagokból készült és kiváló védelmet nyújt a nap szembenéző sugaraival szemben, miközben modernebbé és sportosabbá teszi megjelenésedet. A sapka ideális választás különféle közúti versenyekre, motoros találkozókra, és akár hétköznapi viseletre is.

A sapka kiváló minőségű pamut anyagból készült, amely biztosítja a maximális kényelmet és a hosszú élettartamot. A szabályozható pántnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden fejmérethez. Az állítható pánt nem csak kényelmes viseletet biztosít, hanem lehetővé teszi a sapka tökéletes beállítását az egyéni igények szerint.

Az elegáns és modern dizájn mellett a sapka praktikus is, mivel könnyen tisztítható és karbantartható. Az elülső panelen található ACERBIS logó és a verseny csíkok extra stílust és egyediséget kölcsönöznek. A sapka részletes kidolgozása és minőségi varrása garantálja, hogy hosszú évekig élvezheted ezt a kiváló motoros kiegészítőt.

Az ACERBIS ROADRACE SP CLUB CAP AC 0024494 egy további előnye a kiváló légáteresztő képessége, amely biztosítja, hogy még a legmelegebb napokon is komfortosan viselhető legyen. A jól szellőző anyagból készült sapka távol tartja a verítéket és hűvösen tartja a fejed.

Az ACERBIS egy elismert és megbízható gyártó a motoros felszerelések piacán, melynek hírneve garanciát jelent a minőségre és a tartósságra. A sapka nem csak szép és stílusos, hanem nagyon praktikus is, így bármilyen motoros eseményen megfelelő kiegészítő lehet.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megszerezd az ACERBIS ROADRACE SP CLUB CAP AC 0024494 modellt. Látogass el webshopunkba, és rendeld meg most! Hosszú távú befektetés a motoros megjelenésed és komfortod érdekében. Ez a sapka tökéletes választás minden motoros számára, aki stílusosan és komfortosan akar közlekedni.

#Méret Egy méret
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett