ACERBIS HATS PODIUM - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0017186.090

Gyártó:
Cikkszám:
858478
Gyári cikkszám:
AC 0017186

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS HATS PODIUM - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0017186.090

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS HATS PODIUM - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0017186.090: Egy kiváló minőségű sapkával bővítheti motoros ruhatárát. Az ACERBIS egy jól ismert márka a motoralkatrészek és motoros felszerelések piacán, megbízhatóságáról és innovatív termékeiről híres. Ez a sapka tökéletes választás minden motorral közlekedő és aktív életmódot folytató egyén számára.

Kiváló Minőség és Kényelmes Viselés: Az ACERBIS HATS PODIUM sapkái strapabíró és minőségi anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot garantálnak még napi használat mellett is. Az anyaga 100%-os poliészter, mely légáteresztő, így biztosít téged arról, hogy még a legmelegebb napokon is kellemes érzést nyújt.

Modern Dizájn: A divatos fekete szín eleganciát és sportos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az ACERBIS logó diszkréten, de jól látható helyen került elhelyezésre, mely emeli a stílust és a márka iránti elkötelezettséget. A sapka több méretben kapható (S/M és L/XL), így mindenki számára kényelmes viseletet biztosít.

Praktikus Használat: A sapka állítható pánttal rendelkezik, így könnyedén igazítható a fejmérethez. Ez különösen praktikus motorozás közben, amikor fontos, hogy a sapka stabilan maradjon helyén a nagy sebesség mellett is.

Védelem: A sapka nem csak stílusos, de funkcionális is. Védi a fejet a napsugaraktól, a széltől és a kisebb törmelékektől, melyek a motorozás során elkerülhetetlenek.

Ideális Ajándék: Az ACERBIS HATS PODIUM sapka remek ajándék bármely motoros számára, legyen szó születésnapról, ünnepekről vagy csak egy meglepetésről. Praktikus és stílusos, így biztosan örömet szerez a megajándékozottnak.

Rendelés és Szállítás: Raktárunkban az ACERBIS HATS PODIUM sapkák mindkét méretben elérhetők, így azonnal rendelhetők. Gyors és megbízható szállítást biztosítunk, hogy minél előbb viselhesd új sapkádat. Böngéssz tovább webáruházunk motoralkatrészek és motoros ruházatok széles kínálatában, és találd meg a tökéletes kiegészítőket motorozási kalandjaidhoz.

Ne hagyj ki egy ilyen remek lehetőséget, és szerezd be az ACERBIS HATS PODIUM sapkád még ma! Kattints a rendelés gombra, és vedd át néhány napon belül! Nyomj rá, és indulj el stílusosan az utakon!

#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták