ACERBIS FLOATSAM SAPKA - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0022814.090

Gyártó:
Cikkszám:
859011
Gyári cikkszám:
AC 0022814

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS FLOATSAM SAPKA - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0022814.090

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

Termékleírás:

ACERBIS FLOATSAM SAPKA - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0022814.090

Ha te is a motorozás szerelmese vagy, akkor tudod, hogy a megfelelő ruházat és kiegészítők kiválasztása alapvető a biztonság és a kényelem szempontjából. Az ACERBIS FLOATSAM SAPKA ideális választás mindazok számára, akik stílusos és praktikus megoldást keresnek a mindennapi motorozáshoz.

Az ACERBIS név garantálja a minőséget, hiszen a gyártó évtizedek óta szállít kiváló minőségű motoralkatrészeket és ruházatot. A FLOATSAM SAPKA nem csupán egy stílusos kiegészítő, hanem egy rendkívül praktikus viselet is, amely bármilyen motoros tevékenység során megállja a helyét.

Legfontosabb jellemzők:

  • Anyag: Kiváló minőségű, rugalmas textil, amely biztosítja a hosszú távú használatot és a kényelmet.
  • Szín: Fekete – Elegáns és időtálló választás.
  • Méretek: Kétféle méretben kapható – S/M és L/XL – hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.
  • Logó: Diszkrét, de mégis látványos ACERBIS logó a sapka elején, amely azonnal felismerhetővé teszi a márkát.

A FLOATSAM SAPKA kiválóan alkalmas mindennapi használatra és motoros túrákra egyaránt. Mivel rugalmas anyagból készült, tökéletesen illeszkedik a fej formájához, és biztosítja a maximális kényelmet. A sapka könnyen tisztítható, és ellenáll a kopásnak, így hosszú ideig tartós marad.

Előnyök és felhasználási területek:

A FLOATSAM SAPKA nem csupán a motorosok számára készült, hanem bárki számára ideális viselet lehet, aki szeretné stílusát egyedi kiegészítőkkel feldobni. A sapka kiválóan védi a fejet a napsütéstől és a széltől, így ideális választás lehet bármilyen szabadtéri tevékenységhez is.

Stílusos kialakításának köszönhetően a FLOATSAM SAPKA tökéletesen beilleszthető bármilyen casual vagy sportos öltözékbe. Akár utcai viseletként, akár motoros túrán, ez a sapka hű társ lesz mindenkinek, aki szereti a praktikus és divatos kiegészítőket.

Az ACERBIS FLOATSAM SAPKA tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a részletekre is, így a termék tökéletesen ötvözi a funkcionalitást és az esztétikumot. Az állítható pántok lehetővé teszik, hogy a sapka mindig kényelmesen és stabilan üljön a fejen, még a legintenzívebb tevékenységek során is.

Összegzés:

Az ACERBIS FLOATSAM SAPKA - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0022814.090 egy magas minőségű, rugalmas és stílusos kiegészítő, amely minden motoros ruhatár elengedhetetlen része lehet. Legyen szó mindennapi viseletről vagy hosszabb motoros túrákról, ez a sapka kiváló választás. Ne hagyd ki az alkalmat, hogy beszerezd ezt a prémium minőségű terméket!

#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges