ACERBIS FANCY SP CLUB CAP AC 0024495

Gyártó:
Cikkszám:
875868
Gyári cikkszám:
AC 0024495

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS FANCY SP CLUB CAP AC 0024495

  • Egy méret
  • Szürke (070)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS FANCY SP CLUB CAP AC 0024495 - Exkluzív Motoros Sapka

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sapka > Sapka

Gyártó: ACERBIS

Termék ismertető:

Az ACERBIS FANCY SP CLUB CAP AC 0024495 egy stílusos és magas minőségű motoros sapka, amely tökéletes választás minden motoros számára. Az ACERBIS márka ismert kiváló minőségű motoros ruházati termékeiről, és ez a sapka sem kivétel. A legmodernebb anyagok és gyártási technológia alkalmazása révén ez a sapka nemcsak divatos, hanem tartós és praktikus is.

Kiemelkedő Tulajdonságok:

  • Prémium Minőség: Az ACERBIS minden terméke, így ez a sapka is, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a maximális kényelmet.
  • Stílusos Dizájn: A modern és elegáns dizájn biztosítja, hogy minden motoros szívesen viselje a mindennapokban is, nemcsak a motorozás közben.
  • Komfort és Védelem: A sapka ergonomikus kialakítása garantálja a hosszú távú kényelmet, miközben védi a viselőjét a napsütéstől és más időjárási viszontagságoktól.
  • Univerzális Méret: Az állítható pántnak köszönhetően a sapka minden fejmérethez alkalmazkodik, így mindenki számára megfelelő választás lehet.

Termék részletek:

Az ACERBIS FANCY SP CLUB CAP AC 0024495 egy egyedi sapka, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek. A sapka anyaga ellenálló és tartós, még a legintenzívebb használat mellett is megőrzi alakját és színét. A légáteresztő anyag biztosítja a megfelelő szellőzést, ezáltal komfortos viseletet nyújt még a legmelegebb napokon is.

A sapka logója és design elemei visszatükrözik az ACERBIS márka stílusát és elkötelezettségét a minőség és innováció iránt. A sapka nagyszerű ajándék lehet bárki számára, aki rajong a motorozásért vagy az ACERBIS termékekért.

Hogyan viseld?

Ez a sapka ideális választás nemcsak motorozáshoz, hanem szabadidős tevékenységekhez is. Viselheted túrázás, kirándulás vagy akár napi séták során is. Kombinálhatod ACERBIS motoros kabáttal és nadrággal a teljes motoros megjelenés érdekében.

Rendeld meg most az ACERBIS FANCY SP CLUB CAP AC 0024495 sapkát webshopunkból, és élvezd a prémium minőséget és a stílust minden nap!

#Méret Egy méret
#Szín Szürke (070)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges