ACERBIS BRETHA UNDERHELMET AC 0023914

Gyártó:
Cikkszám:
876005
Gyári cikkszám:
AC 0023914

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS BRETHA UNDERHELMET AC 0023914

  • Egy méret
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS BRETHA UNDERHELMET AC 0023914

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sapka > Hajfogó

Gyártó: ACERBIS

Az ACERBIS BRETHA UNDERHELMET AC 0023914 egy kiváló minőségű, szellőző aláhelm, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek. Ez a termék nemcsak kényelmet és védelmet nyújt a hosszú motoros túrák során, hanem a haj védelmét és a sisak alatti izzadás minimalizálását is biztosítja.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Anyag: A termék speciális, lélegző anyagból készült, amely optimális hőmérsékletet és nedvességleadást biztosít.
  • Ergonómiai kialakítás: A kényelmes viselet érdekében ergonomikus formát kapott, hogy tökéletesen illeszkedjen a fejformához.
  • Szellőzés: Az aláhelm kiváló szellőzést biztosít, így hosszan tartó használat esetén sem okoz kényelmetlenséget.
  • Univerzális méret: Az egy méret mindenkinek kielégítő megoldás, mivel a rugalmas anyag minden fejméretre illeszkedik.
  • Könnyű tisztítás: Az anyag könnyen mosható, így hosszú távon fenntartható a higiénia.

Miért válassza az ACERBIS BRETHA UNDERHELMET AC 0023914 terméket?

Ha Ön motorozik, biztosan tudja, mennyire fontos a megfelelő eszközök és ruházat használata az utakon. Az ACERBIS BRETHA UNDERHELMET AC 0023914 aláhelm kitűnik a piacon elérhető aláhelmek közül, köszönhetően a kiváló minőségű anyagoknak és a precíz tervezésnek.

A termék megvásárlásával nemcsak a kényelmét és biztonságát növeli a motoros túrák során, hanem hosszú távú megoldást biztosít a haj és a fej védelmére. Az intenzív motoros használat mellett is tartós és megbízható társ.

A webshopunk széles kínálatában a motoros alkatrészek és ruházatok mellett megtalálhatóak a különféle kiegészítők is, amelyekkel kellemesebbé és biztonságosabbá teheti a motorozást. Az ACERBIS termékei garantáltan megfelelnek az Ön elvárásainak, hiszen egy elismert márkáról van szó, amely évtizedek óta a motoros felszerelések élvonalában van.

Vásárlási tudnivalók

Az ACERBIS BRETHA UNDERHELMET AC 0023914 megrendelhető online webshopunkból, ahol részletes termékinformációkat és vásárlói véleményeket is talál. Gyors és megbízható szállítással, valamint egyszerű visszaküldési lehetőséggel várjuk Önt. Legyen szó kezdő vagy profi motorosról, az aláhelm mindenki számára ideális választás.

Hozza ki a legjobbat motoros élményeiből az ACERBIS BRETHA UNDERHELMET AC 0023914 segítségével, és élvezze a maximális kényelmet és védelmet minden utazás során!

#Méret Egy méret
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges