ACERBIS Beanie podium - FEKETE - EGY MÉRET AC 0021712.090

Gyártó:
Cikkszám:
858922
Gyári cikkszám:
AC 0021712

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS Beanie podium - FEKETE - EGY MÉRET AC 0021712.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

Termék Leírás

Üdvözöljük a motoros szenvedélyek világában! Az ACERBIS Beanie podium fekete sapka az ideális választás minden motoros számára, aki szereti a stílusos és kényelmes fejfedőket. Ez az elegáns kiegészítő nem csak motorozás közben nyújt kiváló szolgáltatást, hanem mindennapi viseletként is tökéletes társ.

Stílus és Kényelem

Az ACERBIS Beanie podium - FEKETE sapka egyedi stílusa és modern dizájnja minden motoros ruhatár kiváló kiegészítőjévé teszi. Az egy méretben elérhető sapka ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden fejformához. Puha és lélegző anyagból készült, így még a hosszú túrák során is kényelmes viseletet biztosít. A fekete szín pedig minden ruhadarabhoz könnyen passzol.

Kiváló Minőség

A gyártó, az ACERBIS, a motoros ruházat és kiegészítők piacának egyik vezető márkája, amely híres a termékei magas minőségéről és tartósságáról. Az ACERBIS Beanie podium sapka kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a hosszú távú használatot és a könnyű karbantartást. A robust kialakítás és a precíz kidolgozás minden motoros igényeit kielégíti.

Sokoldalú Használat

Ez a sapka nem csak motorozáshoz ideális. Viselheti sportolás közben, kirándulásokon, vagy akár hétköznapi teendők során is. Az ACERBIS Beanie podium - FEKETE sapka kiváló hőtartó képessége miatt hidegebb időben is melegen tartja a fejet, ugyanakkor a lélegző anyaga miatt nem okoz túlzott izzadást. Könnyen hordozható, és kis helyen is elfér, így mindig magával viheti.

Praktikusság és Funkcionalitás

A sapka letisztult dizájnja és egyszerű színvilága miatt könnyen kombinálható különféle ruházati elemekkel. Az ACERBIS logó diszkréten helyezkedik el a sapkán, amely jelzi a kiváló minőséget és stílust. Emellett az egy méretészítési megoldás biztosítja, hogy mindenki számára megfelelő legyen. Az ACERBIS Beanie podium sapka egy must-have kiegészítő minden motoros számára, aki a stílust és a kényelmet egyaránt fontosnak tartja.

Vásárlói Vélemények

A termék iránti elégedettség és a vásárlói vélemények alapján egyértelműen kijelenthető, hogy az ACERBIS Beanie podium fekete sapka méltó befektetés minden motoros számára. A pozitív visszajelzések alapján a termék nem csak kényelmes és stílusos, hanem kiemelkedik a tartósság és a praktikum terén is.

Összefoglalás

Az ACERBIS Beanie podium - FEKETE - EGY MÉRET AC 0021712.090 sapka egy stílusos és funkcionális kiegészítő, amely minden motoros igényeit kielégíti. Kiváló minőségű anyagok, ergonomikus kialakítás, és sokoldalú felhasználás teszi ezt a sapkát tökéletes választássá. Fedezze fel az ACERBIS minőséget, és egészítse ki motoros ruhatárát ezzel az elegáns és kényelmes sapkával!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták