ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB SPEEDWAY (S-XXL) AC 0910512.591

Gyártó:
Cikkszám:
921490
Gyári cikkszám:
AC 0910512

19800.000024

15590.5512

19 800 Ft

Nettó: 15 591 Ft

ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB SPEEDWAY (S-XXL) AC 0910512.591

  • Grafit (591)
3-14 nap
Rendelhető

Ismerje meg az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB SPEEDWAY (S-XXL) AC 0910512.591 terméket, amely tökéletes választás minden motorozás szerelmese számára! Az ACERBIS márka híres a kiváló minőségű motoros ruházatairól, és ez a pulóver sem kivétel. Legyen szó akár egy hideg reggeli túráról vagy egy esti kiruccanásról, ez a pulóver mindenkor melegen tartja Önt.

Tervezés és Anyagok
Az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB SPEEDWAY (S-XXL) AC 0910512.591 gondosan tervezett, hogy a maximális kényelmet és stílust biztosítsa. A pulóver anyaga kiváló minőségű pamut és poliészter keverékéből készült, amely puha, lélegző, és kiváló hőszabályozást biztosít. A modern szabás és a sportos dizájn tökéletesen illeszkedik minden testalkathoz, és ideális viselet mindennapi használatra vagy motoros kalandokhoz.

Funkcionalitás és Kényelem
A pulóver több praktikus funkcióval rendelkezik, köztük egy állítható kapucnival, amely védi Önt az esőtől és a széltől, és egy nagyméretű kenguru zsebbel az elülső részén, amely ideális hely a kezek melegen tartásához vagy kisebb tárgyak tárolásához. A bordázott mandzsetták és derékrész biztosítják, hogy a pulóver mindig tökéletesen illeszkedjen és ne csússzon el mozgás közben. A belső bélés puha, hogy maximális kényelmet nyújtson hosszú ideig tartó viselés esetén.

Stílus és Megjelenés
Az ACERBIS arra törekedett, hogy egy olyan pulóvert alkosson, amely kiemelkedő megjelenést és funkcionalitást kombinál. A diszkrét márkajelzés és a sportos vonalak egyaránt vonzóak és stílusosak. Ez a pulóver gyorsan a kedvenc darabjává válhat, akár a motoros ruhatár részeként, akár egy hétköznapi viseletként.

Méretek és Fitting
A pulóver több méretben kapható (S-XXL), így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb méretet. Az ACERBIS méretű útmutatót is biztosít, hogy a vásárlók könnyedén választhassanak a különböző méretek közül, és biztosak lehessenek benne, hogy a termék tökéletesen illeszkedik majd.

Kiváló Minőség és Tartósság
Az ACERBIS termékei híresek a hosszú élettartamukról és megbízhatóságukról. Ez a pulóver sem kivétel, és az anyagok és a varrás minőségének köszönhetően évekig hű társa lesz minden motorozás alkalmával.

Vásárlás és Szállítás
Az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB SPEEDWAY (S-XXL) AC 0910512.591 könnyedén megvásárolható webshopunkban, ahol gyors és megbízható szállítást biztosítunk. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a motoros ruhatárát egy újabb kiváló darabbal bővítse!

#Szín Grafit (591)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges