ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB ROADRACE (S-XXL) AC 0910506.591

Gyártó:
Cikkszám:
921489
Gyári cikkszám:
AC 0910506

14799.999991

11653.5433

14 800 Ft

Nettó: 11 654 Ft

ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB ROADRACE (S-XXL) AC 0910506.591

  • Grafit (591)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB ROADRACE (S-XXL) AC 0910506.591

Fedezd fel az ACERBIS legújabb modelljét, az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB ROADRACE (S-XXL) AC 0910506.591-et! Ez a pulóver tökéletes választás minden motoros számára, aki nem csak biztonságot, de stílust is keres az úton.

Minőség és Kényelem

Az ACERBIS híres a kiváló minőségű motoros felszereléseiről, és ez a pulóver sem kivétel. Kialakítását és anyagösszetételét úgy tervezték, hogy maximális kényelmet és tartósságot biztosítson. A puha, bőrbarát anyagok használata biztosítja, hogy hosszú utakon is kényelmesen viselhető maradjon.

Design és Stílus

A pulóver modern dizájnja és elegáns színe talán az egyik legnagyobb vonzereje. Az SP CLUB ROADRACE modell egyedülálló megjelenést kölcsönöz viselőjének, kiemelve a motoros életstílust. Az ACERBIS logó finom, de jól látható elhelyezése további stíluselemként szolgál.

Funkcionalitás

Az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB ROADRACE több praktikus funkcióval is rendelkezik. Az elülső cipzár teljes hosszában végigfut, így könnyen fel- és levehető. A cipzáros zsebek biztonságos tárolási lehetőséget nyújtanak a kisebb tárgyak számára, legyen szó kulcsokról, pénztárcáról vagy mobiltelefonról.

Méretek és Rendelhetőség

A pulóver többféle méretben elérhető, S-től egészen XXL-ig, így minden motoros megtalálhatja a számára legmegfelelőbb méretet. A webshopunkban egyszerűen és gyorsan megrendelhető ez a termék, amelyhez részletes mérettáblázatot is biztosítunk, hogy segítsük a tökéletes illeszkedés megtalálásában.

Biztonság és Védelem

Az ACERBIS mindig nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. Bár ez a pulóver elsődlegesen nem védőfelszerelés, olyan kialakítással rendelkezik, amely elősegíti a láthatóságot a forgalomban, például fényvisszaverő elemek beépítésével. Ez különösen fontos esti vagy rossz látási viszonyok közötti motorozás során.

Ápolás és Karbantartás

Az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB ROADRACE tisztítása és karbantartása rendkívül egyszerű. A kiváló minőségű anyagok gépben is moshatók, így nem igényel különösebb odafigyelést. Mindazonáltal ajánlott követni a gyártó karbantartási útmutatásait a pulóver hosszú élettartamának biztosítása érdekében.

Összefoglalva, az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB ROADRACE (S-XXL) AC 0910506.591 egy kiváló választás minden motoros számára, aki a minőséget, komfortot és stílust keresi egy termékben. Rendelje meg most és élvezze az ACERBIS nyújtotta előnyöket!

#Szín Grafit (591)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges