ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB HEAVEN LADY (XS-XL) AC 0910517.090

Gyártó:
Cikkszám:
921491
Gyári cikkszám:
AC 0910517

18099.999995

14251.9685

18 100 Ft

Nettó: 14 252 Ft

ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB HEAVEN LADY (XS-XL) AC 0910517.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB HEAVEN LADY (XS-XL) AC 0910517.090

Motoralkatrész > Ruházat > Pulóver

Üdvözöljük a motoros világ lenyűgöző birodalmában, ahol a stílus és a funkcionalitás találkozik. Ismertetjük az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB HEAVEN LADY (XS-XL) AC 0910517.090 terméket, amely a motoros hölgyek kedvence lesz.

Az ACERBIS a motorsport és a motorozás világában jól ismert márka. Az ACERBIS mindig is az innovációra, a minőségre és a stílusra helyezte a hangsúlyt. Termékeik nemcsak praktikusak, hanem esztétikusak is. Az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB HEAVEN LADY pulóver tökéletes példa erre. Ez a pulóver tökéletesen kombinálja a kényelmet és a funkcionalitást, így ideális választás a motoros nők számára.

Ez a stílusos és kényelmes pulóver különböző méretekben kapható: XS-től XL-ig. Ez biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes illeszkedést. A pulóver anyaga kiváló minőségű, tartós és légáteresztő, így még a hosszabb motorozások során is kényelmes viseletet biztosít.

Főbb jellemzők:

  • Minőségi anyag: A termék magas minőségű anyagból készült, amely hosszantartó kényelmet és tartósságot garantál.
  • Stílus: Modern design, amely kiemeli viselője nőiességét és egyediségét.
  • Légáteresztő anyag: Kényelmes viselet még hosszabb motorozások során is.
  • Méretek: XS, S, M, L, XL - mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet.
  • Kényelmes kivitel: Belső puha anyag, amely meleget és kényelmet biztosít a hűvösebb napokon is.

A részletekre való figyelés minden szempontból megmutatkozik ezen a pulóveren. Az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB HEAVEN LADY tökéletes választás mindazoknak a nőknek, akik nem hajlandók kompromisszumokat kötni a stílus és a kényelem terén. Ez a pulóver nemcsak a motorozáshoz ideális, hanem laza hétköznapi viseletként is megállja a helyét.

A pulóver kiváló választás ajándékba is, legyen szó akár születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen más különleges alkalomról. Az ajándékozott biztosan értékelni fogja az ajándékozó figyelmét, gondoskodását és kiváló ízlését.

Rendelje meg most az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB HEAVEN LADY (XS-XL) AC 0910517.090 pulóvert és élvezze a motorozást kényelmesen és stílusosan! Webshopunkban gyors és megbízható kiszállítást biztosítunk, hogy Ön minél előbb átélhesse a termék nyújtotta élményeket.

Vásárlási információk:

  • Kiszállítás: Gyors és biztonságos kiszállítás az ország egész területére.
  • Fizetési módok: Különböző fizetési lehetőségek, beleértve az utánvétet és az online fizetést is.
  • Vásárlói támogatás: Segítőkész ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére bármilyen kérdés vagy probléma esetén.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Tegye kosárba az ACERBIS SWEATSHIRT SP CLUB HEAVEN LADY (XS-XL) AC 0910517.090 pulóvert és induljon útnak stílusosan és kényelmesen!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges