Thor GUARDIAN MX ROOST IFJÚSÁGI protektor mellény (2XS/XS * S/M Fehér/Fekete) 2701-0858

Gyártó:
Cikkszám:
699586
Gyári cikkszám:
2701-0858

33599.999983

26456.6929

33 600 Ft

Nettó: 26 457 Ft

Thor GUARDIAN MX ROOST IFJÚSÁGI protektor mellény (2XS/XS * S/M Fehér/Fekete) 2701-0858

  • 2XS/XS
  • S/M
Rendelhető
Rendelhető

Thor GUARDIAN MX ROOST IFJÚSÁGI protektor mellény (2XS/XS * S/M Fehér/Fekete) 2701-0858

A Thor GUARDIAN MX ROOST IFJÚSÁGI protektor mellény az ifjú motorosok számára készült, akik komolyan gondolják a motorozást és a biztonságot. Ez a protektor mellény kiváló védelmet nyújt a mellkas, has, gerinc és vesék környékén, így akár a legkeményebb terepen is bátran felvehetik a versenyt. A fekete és fehér színkombináció, valamint a modern dizájn nemcsak stílusos megjelenést biztosít, de könnyen beleolvad a különböző motoros felszerelések közé, így esztétikailag is tökéletes választás.

Jellemzők:

  • Kiváló védelem: A Thor GUARDIAN MX ROOST protektor mellény speciálisan kialakított védelemmel rendelkezik, amely megóvja a létfontosságú szerveket az esések és ütközések során.
  • Kényelem és mozgásszabadság: A páncél könnyű és légáteresztő anyagokból készült, amelyek maximális kényelmet és szellőzést biztosítanak, ugyanakkor nem korlátozzák a mozgást.
  • Állítható illeszkedés: A mellény többféle méretben (2XS/XS és S/M) kapható, és állítható pántokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a személyre szabott és szoros illeszkedést.
  • Minőségi anyagok: A Thor protektor mellény kiváló minőségű műanyagból és szivacsból készült, amelyek tartósak és ellenállóak a rendszeres használattal szemben.
  • Könnyű karbantartás: A mellény anyaga könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrizheti újszerű állapotát.

Ez a mellény különösen ajánlott azoknak az ifjúsági motorosoknak, akik gyakran indulnak terepmotoros versenyeken vagy rendszeresen motoroznak nehezebb terepeken. A Thor GUARDIAN MX ROOST IFJÚSÁGI protektor mellényt úgy tervezték, hogy maximális biztonságot és kényelmet nyújtson, miközben lehetővé teszi a teljes mozgásszabadságot.

THOR: A Megbízható Márka

A THOR márka évtizedek óta a motoros sport élvonalában van, és tervezései mindig a motorosok igényeire fókuszálnak. Legyen szó motocross, enduro vagy szabadidős motorozásról, a THOR termékek minden alkalomra ideálisak. A GUARDIAN MX ROOST protektor mellény is ezt a hagyományt követi, és minden elvárásnak megfelel, amit egy motoros a protektor mellénnyel szemben támaszt.

Összegzésképpen a Thor GUARDIAN MX ROOST IFJÚSÁGI protektor mellény ideális választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motoros sportot és saját biztonságukat. A korszerű technológia, kifinomult dizájn és a THOR megbízható minősége révén ez a protektor mellény hosszú távú védelmet és kényelmet nyújt a fiatal motorosok számára.

Ne hagyja, hogy a biztonság másodlagossá váljon – válassza a Thor GUARDIAN MX ROOST IFJÚSÁGI protektor mellényt, és élvezze a motorozás minden pillanatát maximális biztonságban!

#Méret S/M
#Méret 2XS/XS
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges