ALPINESTARS A-1 Pro Mellkasvédő 6700123

Gyártó:
Cikkszám:
994560
Gyári cikkszám:
6700123

60700.000012

47795.2756

60 700 Ft

Nettó: 47 795 Ft

ALPINESTARS A-1 Pro Mellkasvédő 6700123

  • M/L
  • XL/2XL
  • Fekete/Piros/Fehér
  • Fekete/Szürke/Piros
Rendelhető
Rendelhető

ALPINESTARS A-1 Pro Mellkasvédő 6700123

Fedezd fel a motorozás következő szintjét az ALPINESTARS A-1 Pro Mellkasvédő 6700123-al! Ez a mellkasvédő a motorosok legjobb barátja lehet, a maximális védelem és kényelem érdekében tervezve.

Kiemelkedő Védelmi Tulajdonságok

Az ALPINESTARS A-1 Pro Mellkasvédő a legmagasabb színvonalú védelemmel rendelkezik. Az ergonomikusan kialakított mellkas és gerincvédő lemezek polikarbonátból készültek, melyek kiváló ütéselnyelő képességgel bírnak. Ezek a lemezek jól illeszkednek a test formájához, így védelmet nyújtanak anélkül, hogy akadályoznák a mozgást.

Kényelem és Szellőzés

A mellkasvédő szellőzőnyílásokkal van ellátva, amelyek biztosítják a megfelelő légáramlást, így még a legmelegebb napokon is kényelmes viseletet garantálnak. Az állítható pántok és gyorskioldó csatok lehetővé teszik, hogy a mellkasvédőt könnyen és gyorsan fel-le vehessük, valamint tökéletesen illeszkedik a testméretünkhöz.

Univerzális Kompatibilitás

Az ALPINESTARS A-1 Pro Mellkasvédő kompatibilis a legtöbb motoros kabáttal és dzsekivel, kiegészítő biztonságot nyújtva bármely motoros felszerelés mellé. Az alsó részén található csúszásgátlók biztosítják, hogy a mellkasvédő mindig a helyén maradjon, még dinamikus mozgások esetén is.

Könnyű Súly és Tartós Anyagok

Az innovatív kialakításnak és a könnyű anyagoknak köszönhetően ez a mellkasvédő nem nehezíti el a motoros felszerelésedet, lehetővé téve, hogy szabadabban és kényelmesebben mozoghass. Emellett a tartós anyagok ellenállnak az időjárási viszontagságoknak és a hosszú távú használatnak is.

Stílusos Megjelenés

Nem csak a védelmi és kényelmi funkciókban kiemelkedő az ALPINESTARS A-1 Pro Mellkasvédő, hanem a stílusos megjelenésben is. A modern és sportos design figyelemfelkeltő, és remekül illeszkedik bármilyen motoros öltözékhez.

Röviden, miért válaszd az ALPINESTARS A-1 Pro Mellkasvédőt?

  • Kiváló védelem a polikarbonát lemezek révén
  • Kényelmes viselet a szellőzőnyílásoknak köszönhetően
  • Univerzális kompatibilitás motoros kabátokkal és dzsekikkel
  • Könnyű súly és tartós anyagok
  • Modern és sportos megjelenés

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy egy prémium minőségű mellkasvédővel növeld a biztonságodat és a kényelemérzetedet motorozás közben. Rendeld meg most az ALPINESTARS A-1 Pro Mellkasvédőt és emeld magasabb szintre a motoros élményt!

#Méret M/L
#Méret XL/2XL
#Szín Fekete/Piros/Fehér
#Szín Fekete/Szürke/Piros
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges