ACERBIS X-FIT UNDERWEAR PROTECTION JUNIOR - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0022166.090

Gyártó:
Cikkszám:
754452
Gyári cikkszám:
AC 0022166

54600.00002

42992.1260

54 600 Ft

Nettó: 42 992 Ft

ACERBIS X-FIT UNDERWEAR PROTECTION JUNIOR - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0022166.090

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS X-FIT UNDERWEAR PROTECTION JUNIOR - FEKETE (S/M * L/XL) AC 0022166.090

A ACERBIS márka megalkotta a tökéletes védelmi megoldást a fiatal motorosok számára az X-Fit Underwear Protection Junior formájában. Ez a fekete páncél, amely két méretben (S/M és L/XL) kapható, egyedülálló kombinációját kínálja a kényelemnek és a biztonságnak.

A termék anyaga kiváló minőségű, légáteresztő anyagokból készült, amelyek biztosítják a megfelelő szellőzést még a legkeményebb motorozási körülmények között is. Az X-Fit kialakítás ergonomikus illeszkedést tesz lehetővé, így a fiatal motorosok mozgásszabadságot és kényelmes viseletet élvezhetnek.

Védelem és Kényelem

Az ACERBIS X-Fit Underwear Protection Junior fő előnye a kiváló védelem. A beépített protektorok hatékonyan védik a mellkast, a bordákat, a gerincet és a veséket, így csökkentve a sérülés kockázatát baleset esetén. A protektorok könnyen eltávolíthatók és cserélhetők, ami rendkívül praktikus azoknak a szülőknek, akik hosszú távon gondolkodnak.

A termék emellett nagyon könnyű, ami tovább növeli a kényelmet, és nem nehezíti el a fiatal motorost. A rugalmas anyagnak köszönhetően az underwear protection könnyedén alkalmazkodik a test formájához, így minimalizálva az esetleges kellemetlenségeket.

Kiváló Minőség és Tartósság

Az ACERBIS neve mindig is egyet jelentett a minőséggel és a megbízhatósággal. Az X-Fit Underwear Protection Junior sem kivétel, hiszen a legmodernebb technológiával készült anyagok és a precíz gyártási folyamat garantálják a termék hosszú élettartamát és strapabírását. Az anyag könnyen tisztítható, ami további előny a rendszeres használat során.

Design és Stílus

A fekete színű ACERBIS X-Fit Underwear Protection Junior modern és sportos megjelenése minden fiatal motoros számára vonzó lehet. A letisztult dizájn és az aprólékosan kidolgozott részletek hozzájárulnak ahhoz, hogy a fiatalok magabiztosan viseljék, akár verseny, akár hétköznapi motorozás során.

Záró gondolat

Az ACERBIS X-Fit Underwear Protection Junior minden szempontból kiváló választás azoknak a szülőknek, akik fontosnak tartják gyermekük biztonságát és kényelmét motorozás közben. Legyen szó versenyről vagy szabadidős tevékenységről, ez a páncél biztosítja a szükséges védelmet és kényelmet, miközben stílusos és tartós marad.

Ne hagyja ki ezt a kiváló terméket, amely megvásárolható webshopunkban S/M és L/XL méretekben. Bővebb információkért és vásárlásért látogasson el a weboldalunkra, és tegye biztonságosabbá gyermeke motorozási élményeit az ACERBIS X-Fit Underwear Protection Junior segítségével!

#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett