ACERBIS X-FIT FUTURE protektor ing ( AC 0023406.090 )

Gyártó:
Cikkszám:
754402
Gyári cikkszám:
AC 0023406

72399.99998

57007.8740

72 400 Ft

Nettó: 57 008 Ft

ACERBIS X-FIT FUTURE protektor ing ( AC 0023406.090 )

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • XXL (069)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS X-FIT FUTURE protektor ing (AC 0023406.090)

Üdvözöljük a motoros védőfelszerelés új korszakában az ACERBIS X-FIT FUTURE protektor inggel! Ez a protektor ing a motorosok számára készült, akik komolyan veszik a biztonságot és a kényelmet. Az ing kiváló minőségű anyagokból készült, így nemcsak védelmet nyújt, hanem a hosszan tartó viselést is kényelmessé teszi.

Minőség és Biztonság

Ez az ing az ACERBIS által fejlesztett legújabb technológiákat tartalmazza. A beépített protektorok számos ponton helyezkednek el, így optimális védelmet biztosítanak a mellkas, hát, váll és könyök területén. A protektor anyaga könnyű, de rendkívül ellenálló, így nem akadályozza a mozgást, ám maximális védelmet nyújt a lehetséges sérülések ellen.

Kényelem és Rugalmasság

Az ACERBIS X-FIT FUTURE protektor ing kifejezetten motoros felhasználásra lett kialakítva, figyelembe véve a motorozás közben szükséges mozgásszabadságot és kényelmet. Az anyag légáteresztő, így hosszabb utak és intenzív használat során is komfortos marad. Emellett az ing szorosan illeszkedik a testhez, így nem lövelli a szél, ami további komfortérzetet biztosít magasabb sebességnél.

Modern Dizájn

Az ACERBIS mindig is híres volt a modern és stílusos dizájnjáról. Az X-FIT FUTURE protektor ing sem kivétel. A szürke és fekete színkombináció nemcsak jól néz ki, hanem könnyen kombinálható más motoros ruházati cikkekkel is. Az ing sportos szabása és részletgazdag kidolgozása biztosítja, hogy minden tekintetben megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.

Alkalmazási Területek

Ez a protektor ing különösen ajánlott minden olyan motoros számára, aki komoly védelmet keres, legyen szó utcai használatról, terepmotorozásról vagy akár versenyzésről. A sokoldalú kialakításnak köszönhetően az ing tökéletesen illeszkedik különböző motoros stílusokhoz és igényekhez. Emellett könnyedén viselhető más védőfelszerelésekkel, például sisakokkal, kesztyűkkel és motoros nadrágokkal.

Az ACERBIS Minőség

Az ACERBIS márka évtizedek óta jelent garanciát a motorosok világában a minőségre és megbízhatóságra. Az X-FIT FUTURE protektor inggel is ezt a tradíciót viszik tovább. Az ing minden részlete alaposan kidolgozott, és a legmagasabb minőségi szabványoknak is megfelel.

Amennyiben szeretné biztonságban és kényelemben élvezni a motorozás örömeit, az ACERBIS X-FIT FUTURE protektor ing a legjobb választás. Vásárolja meg most webshopunkban és csatlakozzon a védett és stílusos motorosok táborához!

Cikkszám: 754402
Gyári cikkszám: AC 0023406
#Méret XXL (069)
#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták