ACERBIS X-FIT FUTURE gyermek protektor ing ( AC 0023407.090 )

Gyártó:
Cikkszám:
754403
Gyári cikkszám:
AC 0023407

71500.000002

56299.2126

71 500 Ft

Nettó: 56 299 Ft

ACERBIS X-FIT FUTURE gyermek protektor ing ( AC 0023407.090 )

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS X-FIT FUTURE gyermek protektor ing

Termék kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Páncél, Kabát és Mellény > Gyerek

Gyártó: ACERBIS

Termék Leírása

Az ACERBIS X-FIT FUTURE gyermek protektor ing ( AC 0023407.090 ) egy prémium minőségű védőruházat, amely kimondottan fiatal motorosok számára készült. Ez a protektor ing optimális védelmet és kényelmet biztosít minden motorozás során, legyen szó terepmotorról vagy utcai járgányokról. Az ACERBIS márka elkötelezett a kiváló minőség és az innováció iránt, és ezt a termékük is tökéletesen tükrözi.

Kiemelkedő védelem

A protektor ing főbb jellemzői közé tartozik a fejlett védelmi rendszer, amely hatékonyan elosztja az ütközés erejét és védi a gyermeket a sérülésektől. Az X-FIT FUTURE protektor ing integrált mellkasi, háti és vállvédőkkel rendelkezik, amelyek magas szintű ütéselnyelést biztosítanak.

Kiváló kényelem

A protektor ing elasztikus anyagból készült, amely tökéletesen illeszkedik a testhez, így nem korlátozza a mozgást. A légáteresztő konstrukció lehetővé teszi a szellőzést, így a gyerekek nem fognak túlmelegedni még hosszabb motorozások során sem. Az anyag kiváló nedvességelvezető képességgel rendelkezik, így mindig szárazon tartja a bőrt.

Modern dizájn

Az ACERBIS X-FIT FUTURE protektor ing stílusos és modern megjelenése révén minden fiatal motoros kedvence lesz. Az ergonómikus kialakítás biztosítja, hogy a protektor ing kiválóan illeszkedjen és ne zavarja a mozgást. A termék különböző méretekben elérhető, így minden gyermek megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Egyszerű karbantartás

Az ACERBIS X-FIT FUTURE gyermek protektor ing könnyen tisztítható, ami nagy előny a gyermek ruházat esetében. A termék anyaga strapabíró és hosszú élettartamú, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig megbízható védelmet nyújt majd.

Miért válassza az ACERBIS X-FIT FUTURE gyermek protektor inget?

  • Fejlett védelmi rendszer
  • Kiváló illeszkedés és kényelem
  • Légáteresztő és nedvességelvezető anyag
  • Modern és stílusos megjelenés
  • Könnyen tisztítható és karbantartható
  • Különböző méretek elérhetőek

Ne hagyja ki ezt a kiváló minőségű védőruhát, amely maximális biztonságot és kényelmet nyújt gyermekének a motorozás közben. Rendelje meg most az ACERBIS X-FIT FUTURE gyermek protektor inget ( AC 0023407.090 ) webshopunkban, és élvezze a gyors és megbízható kiszállítást!

#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett