ACERBIS ROOST VÉDŐ PROFILE - EGY MÉRET (FEKETE * KÉK * FLOUR SÁRGA * NARANCSSÁRGA * PIROS * FEHÉR) AC 0016987

Gyártó:
Cikkszám:
754390
Gyári cikkszám:
AC 0016987

27699.999972

21811.0236

27 700 Ft

Nettó: 21 811 Ft

ACERBIS ROOST VÉDŐ PROFILE - EGY MÉRET (FEKETE * KÉK * FLOUR SÁRGA * NARANCSSÁRGA * PIROS * FEHÉR) AC 0016987

  • Fehér (030)
  • Fekete (090)
  • Kék (040)
  • Metál szürke (072)
  • Neonnarancs (014)
  • Piros (110)
  • Sárga 2 (061)
  • Sárga/Kék (274)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS ROOST VÉDŐ PROFILE - EGY MÉRET (FEKETE * KÉK * FLOUR SÁRGA * NARANCSSÁRGA * PIROS * FEHÉR) AC 0016987

Az ACERBIS Roost Védő Profile az egyik legjobb választás, ha maximális védelmet és kényelmet keresel, miközben keresztmotorral vagy off-road motorral száguldasz. Ez a védő minden színben elérhető, beleértve a fekete, kék, flo sárga, narancssárga, piros és fehér változatokat is, így mindenki megtalálhatja a stílusához illőt.

Kiváló minőség és tartósság

Az ACERBIS név már régóta szinonimája a kiváló minőségnek és tartósságnak a motoros világban. Az ACERBIS Roost Védő Profile sem kivétel, hiszen erős, de rugalmas anyagokból készült, hogy hosszú élettartammal és ellenálló képességgel szolgáljon. Az anyagok kiválóan ellenállnak az ütéseknek és a mechanikai sérüléseknek, így garantálva a vezető biztonságát minden terepen.

Kényelem a legmagasabb fokon

Az ACERBIS Roost Védő Profile kialakítása során külön figyelmet fordítottak a kényelemre és a szellőzésre. Az ergonomikus forma és az állítható pántok lehetővé teszik a tökéletes illeszkedést, így a védő nem csúszkál és nem zavarja a vezetést. Továbbá, a szellőzőnyílások és a lélegző anyagok garantálják a megfelelő légáramlást, amely különösen fontos a hosszabb motorozások során.

Univerzális illeszkedés: Egy méret mindenkinek

Az AC 0016987 termék egy univerzális, egy méretű védő, amely megfelelő választás minden korosztály és testalkat számára. Az állítható pántok és rögzítési pontok segítségével mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legkényelmesebb és legbiztonságosabb beállítást.

Stílusos dizájn, több színben

Az ACERBIS Roost Védő Profile nem csak funkcionális, de stílusos is. Az elérhető színek - fekete, kék, flo sárga, narancssárga, piros és fehér - lehetővé teszik, hogy a motoros saját ízléséhez és motorjához igazítsa a védőt. Akár egyszerű, elegáns feketét választ, akár egy merészebb, színesebb változatot, biztos lehet benne, hogy a védő figyelemfelkeltő és esztétikailag is kellemes látvány lesz.

Könnyű tisztítás és karbantartás

Az ACERBIS Roost Védő Profile könnyen tisztítható és karbantartható, így mindig tiszta és kész állapotban tartható. Az anyagok nem fogják be a szennyeződéseket, és egyszerűen lemoshatók, így a védő hosszú idő után is megőrzi új kinézetét.

Összegzés

Összességében az ACERBIS Roost Védő Profile az a védőfelszerelés, amelyet minden motorosnak rendelkeznie kell. Kiváló védelem, kényelem, tartósság és stílus egyben, mindez egy univerzális méretben. Ne hagyja ki ezt a kiváló terméket, amely garantálja az optimális élményt minden motorozás során!

#Szín Piros (110)
#Szín Sárga 2 (061)
#Szín Fekete (090)
#Szín Metál szürke (072)
#Szín Kék (040)
#Szín Neonnarancs (014)
#Szín Sárga/Kék (274)
#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges