ACERBIS JUMP MX PROTECTOR (SZÜRKE/FEKETE * FEHÉR/FEKETE * FEHÉR/KÉK) AC 0023729

Gyártó:
Cikkszám:
754372
Gyári cikkszám:
AC 0023729

71500.000002

56299.2126

71 500 Ft

Nettó: 56 299 Ft

ACERBIS JUMP MX PROTECTOR (SZÜRKE/FEKETE * FEHÉR/FEKETE * FEHÉR/KÉK) AC 0023729

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • XXL (069)
  • Fehér/Fekete (237)
  • Fehér/Kék (232)
  • Szürke/Fekete (293)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS JUMP MX PROTECTOR (SZÜRKE/FEKETE * FEHÉR/FEKETE * FEHÉR/KÉK) AC 0023729

Motoros attire-d szerves részeként, a ACERBIS JUMP MX PROTECTOR a legjobb választás mindazoknak, akik a motocross és az enduro világában komolyan veszik a védelmet és a stílust. Az ACERBIS márka kínálatából származó ez a kiváló minőségű páncél nemcsak a biztonságot garantálja, hanem a viselési komfortot is, amely hosszútávon is elengedhetetlen.

A ACERBIS JUMP MX PROTECTOR három különböző színkombinációban kapható, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A szürke/fekete, a fehér/fekete és a fehér/kék színváltozatok közül választhatsz, amelyek mindegyike modern és stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Kiváló Védelem és Komfort

Az ACERBIS JUMP MX PROTECTOR kialakítása során a gyártók különös figyelmet fordítottak arra, hogy a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtsa. A páncél viselése közben sosem kell aggódnod a sérülések miatt, hiszen az olyan anyagokból készült, amelyek hatékonyan tompítják az ütések erejét.

Ezenkívül, a páncél ergonómiai tervezése biztosítja, hogy a mozgás szabad maradjon. A könnyű, de ellenálló anyagokból készült páncél teljes mértékben alkalmazkodik a test vonalaihoz, így szinte észrevétlen viseletet biztosít. Ennek eredményeként a viselője maximális komfortot élvezhet még a legextrémebb motorozási körülmények között is.

Tartósság és Megbízhatóság

Az ACERBIS JUMP MX PROTECTOR hírnevét a tartósságának és a megbízhatóságának köszönheti. Kialakítása során a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel, így hosszútávon megbízható védelmet nyújt minden motoros számára. A páncél folyamatosan megőrzi eredeti formáját és funkcionalitását, még intenzív használat mellett is.

Stílusos Megjelenés

Motocross és enduro rajongók számára a stílus mindig is fontos szerepet játszott. Az ACERBIS JUMP MX PROTECTOR nem csak védelmet nyújt, hanem hozzájárul a motoros egyéni stílusának kifejezéséhez is. A három különböző színkombináció lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának leginkább megfelelő változatot.

Bármilyen színváltozatot választasz, a páncél modern és dinamikus megjelenést kölcsönöz, amely biztosítja, hogy minden versenyen és terepen kitűnj a tömegből.

Könnyű Karbantartás

A páncél tisztán tartása és karbantartása rendkívül egyszerű. Az anyagok ellenállnak a szennyeződéseknek és a por lerakódásának, így egy egyszerű törlőkendővel is könnyedén tisztítható. Ez megkönnyíti az életet minden motocross és enduro rajongó számára, hiszen több időt tudnak a kedvenc hobbijukkal tölteni anélkül, hogy a karbantartásra különösebben nagy hangsúlyt kellene fektetniük.

Összegzés

Ha egy olyan páncélt keresel, amely egyszerre nyújt kiváló védelmet, komfortot és stílust, akkor az ACERBIS JUMP MX PROTECTOR a tökéletes választás számodra. A három színkombináció lehetőséget biztosít arra, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb változatot, miközben biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőséget kapod az ACERBIS márkanév alatt.

Ne habozz, válaszd az ACERBIS JUMP MX PROTECTOR modellt, és élvezd a kompromisszum nélküli védelmet és stílust minden motoros kalandod során!

#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Méret XXL (069)
#Szín Szürke/Fekete (293)
#Szín Fehér/Fekete (237)
#Szín Fehér/Kék (232)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták