ACERBIS BACK SOFT CLAY 500 - FEKETE - EGY MÉRET AC 0016812.090

Gyártó:
Cikkszám:
756523
Gyári cikkszám:
AC 0016812

11499.999987

9055.1181

11 500 Ft

Nettó: 9 055 Ft

ACERBIS BACK SOFT CLAY 500 - FEKETE - EGY MÉRET AC 0016812.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

A ACERBIS BACK SOFT CLAY 500 egy sokoldalú és megbízható hátpáncél, amely minden motoros számára ideális választás. Ez a fekete színű, egy méretben kapható hátpáncél kiváló védelmet nyújt, miközben kényelmes marad, így hosszú túrák során is kényelmesen viselhető.

Termékjellemzők:

  • Védi a gerincet: Az ACERBIS BACK SOFT CLAY 500 úgy lett tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson a gerincoszlopnak, miközben könnyű és rugalmas marad.
  • Kiváló anyagok: A hátpáncél anyaga magas minőségű, tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és az ütésnek.
  • Modern dizájn: A letisztult fekete dizájn bármilyen motoros ruházathoz illik, a modern megjelenést és stílust szem előtt tartva.
  • Univerzális méret: Az egy méretben kapható hátpáncél állítható pántjai révén könnyedén illeszkedik minden testalkathoz.
  • Légáteresztő: A hátpáncél speciális szerkezete lehetővé teszi a megfelelő szellőzést, így a viselés során elkerülhető a túlmelegedés.
  • Könnyű súly: A könnyű kialakításnak köszönhetően a hátpáncél viselése nem jelent extra terhet, ezáltal hosszabb motoros túrák során is kényelmes.
  • Összekapcsolhatóság: Az ACERBIS BACK SOFT CLAY 500 könnyen kombinálható egyéb motoros felszerelésekkel, mint például mellényekkel vagy kabátokkal.

Kinek ajánlott:

Ez a termék mindazoknak a motorosoknak ajánlott, akik komoly védelmet keresnek anélkül, hogy feláldoznák a kényelmet és a szellőzést. Legyen szó városi használatról, hosszú túrákról vagy sportosabb motorozásról, a ACERBIS BACK SOFT CLAY 500 minden helyzetben ideális választás.

A ACERBIS, mint gyártó már évtizedek óta elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű minőséget és védelmet biztosítsa a motorosok számára. A szigorú gyártási folyamatok, a kiváló anyagok és az innovatív dizájn együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy a ACERBIS termékei a piacon a legjobbak közé tartozzanak.

Hogyan használd:

Az ACERBIS BACK SOFT CLAY 500 hátpáncélt egyszerűen felhelyezheted a motoros kabátod alá vagy fölé, a kényelmes és biztonságos illeszkedés érdekében. Állítsd be a pántokat úgy, hogy szorosan, de kényelmesen álljanak, majd húzd meg a csatokat. A légáteresztő és rugalmas anyagoknak köszönhetően a hátpáncél viselése hosszabb túrák során is kényelmes marad.

Összegzés:

Ha egy olyan hátpáncélt keresel, amely a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet biztosítja, akkor az ACERBIS BACK SOFT CLAY 500 a tökéletes választás. Magas minőségű anyagok, modern dizájn és kiváló szellőzés együttesen teszik ezt a terméket az egyik legjobb lehetőséggé a piacon.

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges