ACERBIS BACK SOFT CLAY 450 - FEKETE - EGY MÉRET AC 0016811.090

Gyártó:
Cikkszám:
756522
Gyári cikkszám:
AC 0016811

13799.999959

10866.1417

13 800 Ft

Nettó: 10 866 Ft

ACERBIS BACK SOFT CLAY 450 - FEKETE - EGY MÉRET AC 0016811.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS BACK SOFT CLAY 450 - FEKETE - EGY MÉRET AC 0016811.090

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Páncél, Kabát és Mellény > Hátpáncél

Gyártó: ACERBIS

Termék Áttekintése:

Az ACERBIS BACK SOFT CLAY 450 hátpáncél tökéletes választás mindazok számára, akik egy megbízható és hatékony védelmet keresnek motorozás közben. Ez a hátpáncél prémium minőségi anyagokból készült, amelyek nemcsak maximális biztonságot nyújtanak, hanem kényelmet is garantálnak hosszabb utak során. A termék jellegzetes fekete színe stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének, bármilyen motoros ruházattal könnyedén kombinálható.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Anyag: Az ACERBIS BACK SOFT CLAY 450 PU hab és polipropilén kombinációja, amely biztosítja a maximális védelmet és rugalmasságot.
  • Szellőzés: A hátpáncél speciális szellőző rendszerrel van ellátva, amely elősegíti a levegő áramlását, így csökkenti az izzadást és növeli a komfortot.
  • Illeszkedés: Az egy méret mindenkinek megfelel koncepció, állítható váll- és derékhevederekkel, amely lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést minden testalkatra.
  • Stílus: Az elegáns fekete szín és a modern design minden motoros ruházattal jól kombinálható.
  • Biztonság: EU szabványok szerint tesztelt és jóváhagyott, garantáltan megbízható és strapabíró.

Részletes Leírás:

Az ACERBIS márka hosszú múltra tekint vissza a motoros felszerelések gyártásában, és termékeik mindig a legmagasabb minőséget képviselik. Az ACERBIS BACK SOFT CLAY 450 hátpáncél ennek a hagyománynak egy kiváló példája. A hátpáncél PU hab és polipropilén anyagok kombinációjából készült, amely kiváló ütéselnyelő képességet biztosít és könnyű súlyának köszönhetően nem terheli meg a viselőjét.

Az állítható hevederek lehetővé teszik, hogy a hátpáncélt bármilyen testalkatra tökéletesen illeszteni lehessen. A termék szellőző rendszere biztosítja, hogy hosszabb viselet alatt se érezze magát kényelmetlenül. Ez különösen fontos hosszú motoros túrák során, amikor a komfort és a biztonság egyaránt elengedhetetlen.

A hátpáncél modern, stílusos dizájnja és a fekete színe minden motoros ruházathoz kiválóan passzol, legyen szó bőrruháról vagy textil kabátról. A termék EU szabványok szerint tesztelt és jóváhagyott, így biztos lehet abban, hogy a legmagasabb szintű védelmet nyújtja.

Ha Ön komolyan veszi a motorozást és a saját biztonságát, az ACERBIS BACK SOFT CLAY 450 hátpáncél a legjobb választás. Ne bízza a véletlenre a védelmét, válassza a megbízható és minőségi ACERBIS termékeket!

Vásároljon most és élvezze a biztonság és kényelem tökéletes kombinációját!

Cikkszám: 756522
Gyári cikkszám: AC 0016811
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges