ACERBIS 7 PLATES ROOST DEFLECTOR - WHITE AC 0015991.030

Gyártó:
Cikkszám:
754118
Gyári cikkszám:
AC 0015991

27300.00001

21496.0630

27 300 Ft

Nettó: 21 496 Ft

ACERBIS 7 PLATES ROOST DEFLECTOR - WHITE AC 0015991.030

  • Fehér (030)
3-14 nap
Rendelhető

Az Acerbis 7 Plates Roost Deflector - White AC 0015991.030 egy kiváló minőségű, több célra is használható védőfelszerelés, amelyet elsősorban motorosok számára terveztek. Ez a termék az Acerbis gyártó legújabb innovációinak egyike, amely a maximális kényelmet, hatékony védelmet és tartósságot kínálja a motorosok számára.

Főbb jellemzők:

  • Optimalizált védelem: A 7 lemezes kialakítás kiválóan védi a mellkast, a bordákat és a hátat. A lemezek rugalmasságot biztosítanak a mozgás során, ugyanakkor erős védelmet nyújtanak a lehetséges ütések ellen.
  • Kiváló minőségű anyagok: A termék magas minőségű műanyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai behatásoknak.
  • Szellőzés: Az Aero-mesh és perforált habanyag biztosítja a megfelelő légáramlást, így hosszabb használat során is kényelmes viseletet biztosít.
  • Állíthatóság: Az állítható pántok lehetővé teszik a testhez való tökéletes illeszkedést, ugyanakkor könnyen fel- és lecsatolhatók.
  • Esztétikus megjelenés: A fehér szín és az elegáns design minden motoros szereléshez jól illik, kiegészítve a sportos megjelenést.

Az Acerbis 7 Plates Roost Deflector kifejezetten azok számára készült, akik komolyan veszik a motorsportokat, és fontosnak tartják saját biztonságukat és kényelmüket. Ideális választás motocross, enduro és más off-road sportokhoz.

A termék könnyű súlya és ergonómiai kialakítása miatt hosszú távon is kényelmes viseletet biztosít. A belső rész párnázott, ami mind a rezonanciát, mind a nyomásérzetet csökkenti, ezáltal minimálisra korlátozva a hosszabb használat okozta kellemetlenségeket.

Felszerelés: Az Acerbis 7 Plates Roost Deflector könnyen fel- és leszerelhető, és az állítható pántoknak köszönhetően bármilyen testalkatra tökéletesen illeszkedik. A pántok gyorscsatolós megoldása biztosítja a gyors és egyszerű rögzítést, amely rendkívül hasznos lehet a verseny- vagy edzéshelyzetekben.

Vásárolja meg ezt a fantasztikus terméket webshopunkból, amely minden motoros számára elengedhetetlen védőfelszerelést kínál. Az Acerbis 7 Plates Roost Deflector most elérhető áron várja Önt kínálatunkban!

#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett