TRI-ANGOL SISAK DISPLAY BLACK AC 0023590

Gyártó:
Cikkszám:
875782
Gyári cikkszám:
AC 0023590

6999.99997

5511.8110

7 000 Ft

Nettó: 5 512 Ft

TRI-ANGOL SISAK DISPLAY BLACK AC 0023590

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

TRI-ANGOL SISAK DISPLAY BLACK AC 0023590

A TRI-ANGOL HELMET DISPLAY BLACK AC 0023590 egy prémium minőségű, stilizált sisakállvány, amelyet az ACERBIS gyártott. Ez a lenyűgöző darab nem csupán egy egyszerű tartó, hanem egy igazi bemutatóeszköz, amely méltó arra, hogy bármely motorozáshoz kapcsolódó gyűjtemény ékes darabja legyen.

Az ACERBIS mint gyártó hosszú évek óta jelen van a motoros piacon, és neve egyet jelent a megbízhatósággal és a magas minőséggel. Ez a speciális sisakállvány is ennek a hagyományos elvárásnak felel meg. A termék nem csupán egy egyszerű állvány, hanem egy esztétikailag magával ragadó darab, amely kiváló funkcionalitással párosul.

Termék jellemzői:

  • Kiváló anyag: A TRI-ANGOL HELMET DISPLAY BLACK AC 0023590 tartós és minőségi anyagokból készült, így biztosítva hosszú élettartamát és megbízhatóságát.
  • Esztétikus dizájn: A fekete szín és a modern, trigonális forma biztosítja, hogy a sisakállvány minden motoros garázsban vagy szobában jól mutasson.
  • Könnyű összeszerelhetőség: Ennek a modellnek az összeszerelése rendkívül egyszerű, így gyorsan használatba vehető.

Az ACERBIS mindig is nagy hangsúlyt fektetett a funkcionalitás és az esztétika egyensúlyára. A TRI-ANGOL HELMET DISPLAY BLACK AC 0023590 ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megőrizni és bemutatni értékes sisakjaikat stílusosan és biztonságosan.

Részletes leírás

A termék könnyed és diszkrét megjelenése mellett kiemelkedik tartósságában is. A fekete színű bevonat különleges védelmet nyújt a külső hatásokkal szemben és biztosítja a modern, letisztult kinézetet. A trigonális formatervezés nem csupán esztétikus, hanem stabil támaszt is nyújt a sisak számára, megakadályozva annak véletlen elmozdulását vagy leesését.

A TRI-ANGOL HELMET DISPLAY BLACK AC 0023590 egyszerűen összeszerelhető, nem igényel különösebb szaktudást. A használati útmutató részletesen bemutatja a lépéseket, így mindenki számára könnyedén érthető és követhető. Emellett az ACERBIS speciális anyaghasználata garantálja a hosszú élettartamot és a mindennapi használatban is megbízható teljesítményt.

Összességében az ACERBIS TRI-ANGOL HELMET DISPLAY BLACK AC 0023590 tökéletes választás minden motoros számára, aki nem csupán funkcionalitást, de esztétikát is keres a mindennapi kiegészítők között. Ez a sisakállvány ideális ajándék lehet motorosok számára, vagy akár saját részünkre is, hogy méltó módon tárolhassuk és bemutathassuk kedvenc sisakjainkat.

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett