ALPINESTARS(MX) YOUTH NYAKTÁMASZTÓ FEKETE/SÁRGA EGY MÉRET 6540118-155-OS

Gyártó:
Cikkszám:
892144
Gyári cikkszám:
6540118-155-OS

60700.000012

47795.2756

60 700 Ft

Nettó: 47 795 Ft

ALPINESTARS(MX) YOUTH NYAKTÁMASZTÓ FEKETE/SÁRGA EGY MÉRET 6540118-155-OS

  • Fekete/Sárga
Rendelhető
Rendelhető

ALPINESTARS(MX) YOUTH NYAKTÁMASZTÓ FEKETE/SÁRGA EGY MÉRET 6540118-155-OS

Ha gyermekének biztosítani szeretné a legmagasabb szintű védelmet motocross tevékenységek során, akkor az ALPINESTARS(MX) YOUTH NYAKTÁMASZTÓ FEKETE/SÁRGA EGY MÉRET 6540118-155-OS tökéletes választás. Ez a speciális nyaktámasz úgy lett tervezve, hogy maximális védelmet és kényelmet nyújtson a fiatal motorosok számára, miközben megőrzi a mozgás szabadságát és rugalmasságát.

A termék ALPINESTARS márkanévvel a minőség és megbízhatóság szinonimája. Az évek során az ALPINESTARS széles körben elismertté vált az innovatív és hatékony védelmi megoldásainak köszönhetően. Ez a nyaktámasz kifejezetten gyermekek számára lett kifejlesztve, figyelembe véve az ő szükségleteiket és anatómiai jellemzőiket.

Főbb jellemzők

  • Biztonság: A nyaktámasz kiválóan véd a nyaksérülések ellen, ami különösen fontos a fiatal motorosok számára, akik még mindig fejlődésben vannak. A nyaktámasz tervezése során a legfrissebb biztonsági előírásokat és szabványokat vették figyelembe.
  • Kényelem: Az ergonómikus kialakítás és a könnyű anyagok használata fokozzák a kényelmet, lehetővé téve a gyermek számára a hosszabb távú használatot is anélkül, hogy fáradtságot vagy kellemetlenséget érezne.
  • Rugalmasság: Az ALPINESTARS nyaktámasz tervezése során különös figyelmet fordítottak arra, hogy a termék ne korlátozza a mozgást és lehetővé tegye a szabad motorozást. A flexibilis elemek gondoskodnak a mozgás szabadságáról.
  • Stílus: A fekete és sárga színkombináció fiatalos és dinamikus megjelenést biztosít, amely vonzó lehet a fiatal motorosok számára. Emellett a termék formatervének köszönhetően stílusos és modern megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Alkalmazási terület

Az ALPINESTARS(MX) YOUTH NYAKTÁMASZTÓ ideális választás motocross, off-road és egyéb motor sporttevékenységekhez, ahol kiemelten fontos a nyak és a gerinc védelme. Megfelelő védelmet nyújt esések és ütközések esetén, minimalizálva a sérülés kockázatát.

Anyagok és Technológia

Ez a nyaktámasz magas minőségű anyagokból készült, amelyek nemcsak tartósságot és védelmet nyújtanak, hanem kényelmet is biztosítanak. A belső párnázás puha és légáteresztő, míg a külső héj is rugalmas, mégis ellenálló. Az alkalmazott technológiák közé tartozik a progresszív szerkezeti kialakítás, amely elnyeli és egyenletesen oszlatja el az ütéseket.

Használat és Karbantartás

A nyaktámasz könnyen használható és karbantartható. Egyszerűen tisztítható és hipoallergén anyagokból készült, így nincs szükség speciális tisztítószerekre vagy eljárásokra. A terméket rendszeresen ellenőrizze és szükség esetén cserélje ki, hogy mindig biztosítva legyen a maximális védelem.

#Szín Fekete/Sárga
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges