ALPINESTARS(MX) BNS TECH-2 Nyakvédő protektor, nyaktámasz (6500019-155)

Gyártó:
Cikkszám:
889917
Gyári cikkszám:
6500019-155

151899.999984

119606.2992

151 900 Ft

Nettó: 119 606 Ft

ALPINESTARS(MX) BNS TECH-2 Nyakvédő protektor, nyaktámasz (6500019-155)

  • L/XL
  • XS/S/M
  • Fekete/Sárga
Rendelhető
Rendelhető

ALPINESTARS(MX) BNS TECH-2 Nyakvédő protektor, nyaktámasz (6500019-155)

A motoros közösség egyik legelismertebb gyártója, az ALPINESTARS, bemutatja a legújabb nyaktámaszát, a BNS TECH-2 Nyakvédő protektort. Ez a termék kifejezetten a fiatal motorosok számára készült, akiknek elsődleges célja a biztonság és a kényelem.

Kiváló minőség és tartósság

Az ALPINESTARS BNS TECH-2 nyaktámasza kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a maximális védelmet. A nyaktámasz tervezése során elsődleges szempont volt, hogy a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfeleljen, így biztosítva van a motoros minden alkalommal.

Fejlett design és technológia

A BNS TECH-2 nyaktámasz ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a gyermek nyakára és vállaira. Az innovatív rögzítési rendszer lehetővé teszi a könnyű fel- és levételt, valamint a stabil pozícióban tartást a motorozás teljes időtartama alatt. A levegőztetett kialakítás biztosítja a megfelelő szellőzést és kényelmet hosszabb motorozás során is.

Biztonság az első helyen

A BNS TECH-2 nyaktámasz célja, hogy minimalizálja a sérülések kockázatát esetleges balesetek esetén. A protektor hatékonyan csökkenti a nyaki sérülések esélyét, mivel elosztja az ütés erejét és csökkenti a nyakra nehezedő terhelést. Ezen kívül a nyaktámasz megfelel az ALPINESTARS szigorú biztonsági tesztjein, így biztos lehet benn, hogy a legjobb védelmet nyújtja a gyermekek számára.

Kényelem és használhatóság

A nyaktámasz könnyű súlya és állítható kialakítása lehetővé teszi a különböző testalkatokhoz való tökéletes illeszkedést. Az ergonomikus párnázás és puha bélés biztosítja a maximális kényelmet és megakadályozza a bőr irritációját. Az állítható pántok lehetővé teszik a gyors és egyszerű beállítást, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a védelemmel.

Egyedi és stílusos megjelenés

Az ALPINESTARS BNS TECH-2 nyaktámasza modern és sportos dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíti a motoros ruházatát. A letisztult vonalak és a figyelemfelkeltő színek biztosítják, hogy a termék nemcsak praktikus, hanem esztétikus is legyen.

Összességében az ALPINESTARS BNS TECH-2 Nyakvédő protektor, nyaktámasz (6500019-155) a legjobb választás minden fiatal motoros számára, aki a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet keresi. Válassza ezt a nyaktámaszt, és biztosítsa gyermekének a biztonságos és élvezetes motorozást!

#Méret XS/S/M
#Méret L/XL
#Szín Fekete/Sárga
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges