OAKLEY HOLBROOK XL Goggle 0OO9417 Blue steel 941739

Gyártó:
Cikkszám:
993010
Gyári cikkszám:
941739

82900.000062

65275.5906

82 900 Ft

Nettó: 65 276 Ft

OAKLEY HOLBROOK XL Goggle 0OO9417 Blue steel 941739

  • Acél kék
Érdeklődjön
Rendelhető

OAKLEY HOLBROOK XL Goggle 0OO9417 Blue steel 941739: Tökéletes napszemüveg motorosoknak

Bemutatjuk a OAKLEY HOLBROOK XL Goggle 0OO9417 Blue steel 941739 napszemüveget, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek. Ez a modell, a neves OAKLEY gyártótól, a magas minőség és a kifogástalan dizájn kombinációja, amit az igényes motorosok értékelni fognak.

A kék acél színű lencsékkel rendelkező OAKLEY HOLBROOK XL napszemüveg nemcsak divatos, de rendkívül funkcionális is. A nagy méretű lencsék kivételes védelmet nyújtanak a napsugárzás ellen, és segítenek minimalizálni a káros UV-sugarak hatását. Ezzel biztosítva a motorosok számára, hogy a legjobb látási viszonyokat élvezhessék útjaik során.

Kivételes lencse technológia

Az Oakley Prizm™ lencse technológia forradalmi újítás a szemvédelem terén. Ezek a lencsék precízen hangolják be a fényt, hogy fokozzák a kontrasztot és jobban láthatóvá tegyék az úton lévő összes részletet. A motorosok számára ez különösen fontos, mivel a tiszta látás lehet a különbség a biztonságos és a veszélyes vezetés között.

Robusztus és kényelmes keret

A napszemüveg kerete a legmagasabb minőségű anyagokból készül, amelyek nemcsak tartósak, de könnyűek is. Az O-Matter™ anyag használata biztosítja, hogy a napszemüveg ellenálljon a mechanikai sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak, miközben kényelmesen illeszkedik az archoz. A hárompontos illeszkedési rendszer segít abban, hogy a lencsék pontosan a helyükön maradjanak, és ne mozduljanak el használat közben.

Védelem és biztonság

A motorosok számára elengedhetetlen a megfelelő védelem. Az OAKLEY HOLBROOK XL megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak, és OAKLEY a HDO® (High Definition Optics®) technológiát alkalmazza, hogy maximalizálja a látás tisztaságát és minimalizálja a torzítást. Ezáltal a motorosok mindig éles és tiszta képet kapnak az útról, ami hozzájárul a biztonságos vezetéshez.

Stílus és elegancia

A modern és elegáns dizájn egy másik előnye a OAKLEY HOLBROOK XL Goggle 0OO9417 Blue steel 941739 napszemüvegnek. A kiváló minőségű anyagok és a precíz kivitelezés együttesen egy olyan divatos és praktikus kiegészítőt eredményeznek, amely minden motoros szettjének ékköve lehet. A kék acél szín különleges és egyedi megjelenést biztosít minden motoros számára.

Összességében a OAKLEY HOLBROOK XL Goggle 0OO9417 Blue steel 941739 a motorosok számára kifejlesztett tökéletes napszemüveg, amely minden szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Kiváló védelem, kényelem és stílus jellemzi, így bármely motoros számára kiváló választás.

#Szín Acél kék
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett