BOBSTER ROAD HOG II NAPSZEMÜVEG FEKETE KERET 4 LENCSÉVEL (FÜSTÖS, SÁRGA, KETTŐS FÉNYVISSZAVERŐ, TISZTA) BRH2001

Gyártó:
Cikkszám:
848618
Gyári cikkszám:
BRH2001

27300.00001

21496.0630

27 300 Ft

Nettó: 21 496 Ft

BOBSTER ROAD HOG II NAPSZEMÜVEG FEKETE KERET 4 LENCSÉVEL (FÜSTÖS, SÁRGA, KETTŐS FÉNYVISSZAVERŐ, TISZTA) BRH2001

Rendelhető
Rendelhető

BOBSTER ROAD HOG II NAPSZEMÜVEG - MOTOROS KALANDOKHOZ KIALAKÍTVA

A BOBSTER ROAD HOG II napszemüveg a motoros szafarik és kalandok igazi kísérője. Ezen szemüveg tökéletes társ a hosszú motoros túrákhoz, ahol a gyors reakciók és a biztonság elengedhetetlenek. Ez egy prémium minőségű termék, amely számos funkcióval és előnnyel bír, melyeket minden motoros értékelni fog.

Jellemzők és Előnyök

  • Fekete keret: Az elegáns és időtálló fekete keret minden motoros stílushoz illeszkedik, és kiváló tartósággal bír.
  • 4 cserélhető lencse: A csomag négy különböző lencsét tartalmaz – füstös, sárga, kettős fényvisszaverő, és tiszta lencsét. Ezek a lencsék lehetővé teszik, hogy bármilyen fényviszonyok között megfelelő látást biztosítson.
  • Kettős fényvisszaverő lencse: Kiemelkedő fényvisszaverődés elleni védelem, amely tökéletes az erős napsütés ellen.
  • UV védelem: A lencsék UV400 szűrőt tartalmaznak, így teljes körű védelmet nyújtanak a káros UV sugarak ellen.
  • Ergonomikus kialakítás: A könnyű és kényelmes keret biztosítja a hosszú távú viselhetőséget, így nem kell aggódni a kényelmetlenség miatt.

Miért érdemes a Bobster Road Hog II napszemüveget választani?

A Bobster egy neves márka, amely a motoros világ szerelmesei körében jól ismert. Az innováció és a minőség kombinációja teszi ezt a napszemüveget különlegessé. Nem csak védi a szemét a káros sugaraktól, hanem segít abban is, hogy minden pillanatban tisztán lásson, akár nappal, akár éjszaka, akár esős, akár napos időben motorozik.

Ideális bármilyen motoros környezethez

Legyen Ön hosszú távú túrázó, vagy alkalmi motoros, a Bobster Road Hog II napszemüveg minden környezetben megállja a helyét. A cserélhető lencsék miatt könnyedén alkalmazkodhat a változó körülményekhez, legyen szó erős napsütésről, ködről vagy éjszakai vezetésről. Emellett a stílusos megjelenés is garantált, hiszen a fekete keret eleganciát sugall.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy javítsa motoros élményét és biztonságát ezzel a prémium napszemüveggel! Rendelje meg most a Bobster Road Hog II Napszemüveget, és élvezze a gondtalan utazás örömét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges