BOBSTER RENEGADE ÁTALAKÍTHATÓ NAPSZEMÜVEG FEKETE FOTOKRÓMIKUS LENCSEK KÉK BREN101

Gyártó:
Cikkszám:
871079
Gyári cikkszám:
BREN101

25400

20000.0000

25 400 Ft

Nettó: 20 000 Ft

BOBSTER RENEGADE ÁTALAKÍTHATÓ NAPSZEMÜVEG FEKETE FOTOKRÓMIKUS LENCSEK KÉK BREN101

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

BOBSTER RENEGADE ÁTALAKÍTHATÓ NAPSZEMÜVEG FEKETE FOTOKRÓMIKUS LENCSEK KÉK BREN101

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Napszemüveg

Gyártó: BOBSTER

A BOBSTER RENEGADE átalakítható napszemüveg a motorosok számára készült, akik magas szintű védelmet és kényelmet keresnek a napsugárzás és a szél ellen. Ez a fejlett szemüvegmodell számos innovatív funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a motorozást minden körülmények között.

Fotokrómiás lencsék: A napszemüveg áttetsző lencsékből áll, amelyek automatikusan sötétednek a napsugárzás erősségének függvényében. Ez a technológia biztosítja, hogy mindig a megfelelő mennyiségű fény jusson a szemedbe, csökkenti a szemfáradtságot és növeli a motorozás biztonságát.

Lencse védelem: A lencsék 100%-ban UV400 védelmet nyújtanak, ezáltal védenek a káros UVA és UVB sugarak ellen is. Az UV400 védelemnek köszönhetően biztonságosan használhatóak hosszabb ideig is, anélkül, hogy a szemed károsodna.

Átalakíthatóság: A BOBSTER RENEGADE napszemüveg szárának egyszerűen eltávolítható és helyére egy szíjat lehet csatlakoztatni, amely biztosítja, hogy a szemüveg szorosan illeszkedjen a fejre. Ez a tulajdonság különösen hasznos, ha off-road kalandokra készülsz, ahol a szemüveg fixen kell maradjon a helyén.

Tartósság és kényelem: A napszemüveg prémium minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül ellenállóvá teszik azt. A keret könnyű, mégis nagyon tartós, így minden helyzetben biztonságosan használhatod. Az állítható gumi orrbetétek további kényelmet biztosítanak, így nem kell attól tartanod, hogy a szemüveg viselése hosszabb időn keresztül kényelmetlenné válik.

Design: A BOBSTER RENEGADE napszemüveg modern és sportos megjelenésű, amelyet különösen vonzóvá teszi a motoros közösség számára. Az elegáns fekete szín és az áramvonalas forma tökéletes harmóniát teremt a funkcionalitás és az esztétika között.

Tárolás és tisztítás: A napszemüveghez tartozik egy kemény tok, amely biztosítja a szemüveg biztonságos tárolását és könnyű szállítását. Emellett egy puha mikroszálas törlőkendőt is tartalmaz a csomag, amellyel könnyedén tisztán tarthatod a lencséket.

A BOBSTER RENEGADE éppúgy kiváló választás a rövid városi utakhoz, mint a hosszabb motoros túrákhoz. Akár a hegyi utak, akár a tengerparti szerpentinek szerelmese vagy, ez a napszemüveg minden igényt kielégít és maximális védelmet nyújt a motorozás során.

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges