BOBSTER PISTON ADVENTURE GOGGLES BLACK LENSES MIRRORED SMOKE BPIS01R

Gyártó:
Cikkszám:
868389
Gyári cikkszám:
BPIS01R

8899.99998

7007.8740

8 900 Ft

Nettó: 7 008 Ft

BOBSTER PISTON ADVENTURE GOGGLES BLACK LENSES MIRRORED SMOKE BPIS01R

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

BOBSTER PISTON ADVENTURE GOGGLES BLACK LENSES MIRRORED SMOKE BPIS01R

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Napszemüveg

Gyártó: BOBSTER

A Bobster Piston Adventure Goggles Black Lenses Mirrored Smoke BPIS01R a tökéletes választás minden motoros számára, aki nemcsak kényelmet és funkcionalitást keres, hanem stílust is. Ezek a szemüvegek kiváló minőségű anyagokból készültek, és számos olyan jellemzővel rendelkeznek, amelyek kiemelik őket a piacon lévő más termékek közül.

Fő jellemzők:

  • Tükrözött füstlencsék: A tükrözött füstlencsék nemcsak hívatásos megjelenést biztosítanak, hanem védelmet nyújtanak az UV-sugárzás ellen is.
  • Tartós kialakítás: A robusztus szerkezet ellenáll a mindennapi használat során fellépő kopásoknak, és biztosítja a hosszú élettartamot.
  • Kényelmes viselet: Az állítható pánt és a puha szivacsos tömítés kényelmessé teszi a viseletet hosszabb túrák során is.
  • Széles látótér: A lencsék formája és elhelyezkedése optimalizálja a periférikus látást, így a motoros teljes mértékben élvezheti az utazás minden pillanatát.

Hasznos információk:

Ezek a szemüvegek kifejezetten motorosok számára készültek, így megfelelnek a legmagasabb biztonsági és kényelmi követelményeknek. A tükrözött füstlencsék csökkentik a napfény vakító hatását, és védelmet nyújtanak az UV-sugárzás ellen. Ez különösen fontos hosszú túrák során, amikor a motorosok hosszú órákon keresztül vannak kitéve a napsugárzásnak.

A tartós kialakítás biztosítja, hogy ezek a szemüvegek hosszú éveken át szolgálják a tulajdonosukat. A robusztus anyagok ellenállnak a károsodásoknak és a kopásnak, így a szemüvegek pontosan úgy néznek ki, és úgy is működnek, ahogy azt az első napon tették.

A legnagyobb előnye a kényelem. Az állítható pánt segítségével mindenki számára ideális illeszkedést lehet elérni, míg a puha szivacsos tömítés biztosítja, hogy a szemüvegek hosszú távon is kényelmesek maradjanak.

A széles látótér különösen fontos a motorosok számára, hiszen a periférikus látás optimalizálása lehetővé teszi a környezet minden részletének könnyű észlelését. Ez nemcsak biztonságosabbá teszi az utazást, hanem növeli az út élvezetét is.

Összegzés:

A Bobster Piston Adventure Goggles Black Lenses Mirrored Smoke BPIS01R szemüvegek minden olyan motoros számára ideálisak, aki magas szintű védelmet, kényelmet és stílust keres. Ezek a szemüvegek egyesítik a funkcionalitást a robusztus kialakítással és a modern dizájnnal, így garantáltan kielégítik a legigényesebb vásárlók elvárásait is.

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges