BOBSTER PHOENIX SZEMÜVEGES MOTOROS SZEMÜVEG FEKETE LENCSE EGYMÁSSAL FELCSERÉLHETŐ BPX001

Gyártó:
Cikkszám:
725588
Gyári cikkszám:
BPX001

23400.000063

18425.1969

23 400 Ft

Nettó: 18 425 Ft

BOBSTER PHOENIX SZEMÜVEGES MOTOROS SZEMÜVEG FEKETE LENCSE EGYMÁSSAL FELCSERÉLHETŐ BPX001

Rendelhető
Rendelhető

BOBSTER PHOENIX SZEMÜVEGES MOTOROS SZEMÜVEG FEKETE LENCSE EGYMÁSSAL FELCSERÉLHETŐ BPX001

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Napszemüveg

Gyártó: BOBSTER

A BOBSTER PHOENIX SZEMÜVEGES MOTOROS SZEMÜVEG egy igazán sokoldalú és prémium minőségű szemüveg, amely elsősorban a motorosok igényeit hivatott kielégíteni. Ez a szemüveg nem csak a stílust, hanem a funkcionalitást is szem előtt tartja.

Ez a termék a BOBSTER gyártótól származik, amely világszerte ismert a kiváló minőségű motoros szemüvegeiről. A BOBSTER Phoenix modell különösen népszerű a motorosok körében, mivel kiváló védelmet nyújt a szemeknek a szél, por és káros UV-sugarak ellen.

A BPX001 modell fekete lencsékkel rendelkezik, amelyek kiváló polarizációs tulajdonságokkal bírnak. Ez azt jelenti, hogy képesek csökkenteni a vakító fényt, így javítva a látásminőséget és a kontrasztokat. Ez különösen hasznos lehet motorozás közben, amikor erős napfény vagy visszaverődő fények zavarhatják a látást.

A szemüveg egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy a lencsék egymással felcserélhetőek. Ez azt jelenti, hogy könnyedén cserélheted őket más típusú vagy színű lencsékre, hogy mindig a körülményekhez leginkább megfelelő védelmet nyújtsák. A lencse cseréje egyszerű és gyors, így nem kell sok időt töltened vele.

A BOBSTER PHOENIX SZEMÜVEGES MOTOROS SZEMÜVEG kerete könnyű és tartós anyagokból készült, amelyek hosszú távon is kényelmes viseletet biztosítanak. Az ergonomikus kialakítás révén a szemüveg tökéletesen illeszkedik az arcodhoz, és nem csúszik le még intenzív mozgás közben sem. A szemüveg puha orrpárnákkal és szárvégekkel rendelkezik, amelyek tovább növelik a kényelmet.

Emellett a szemüveg dizájnja is figyelemre méltó. A letisztult és modern vonalak elegáns megjelenést kölcsönöznek neki, így nem csak hasznos, hanem divatos kiegészítője is lehet a motoros felszerelésednek. Az univerzális méret lehetővé teszi, hogy szinte bárki számára megfelelő legyen.

Ha szeretsz motorozni és fontos számodra a biztonság, valamint a kényelem, akkor a BOBSTER PHOENIX SZEMÜVEGES MOTOROS SZEMÜVEG BPX001 ideális választás lehet számodra. A szemüveg kiváló ár-érték arányt képvisel, és hosszú távon is megbízható társad lehet a motorozás élményéhez.

Összefoglalva, a BOBSTER PHOENIX SZEMÜVEGES MOTOROS SZEMÜVEG egy prémium minőségű, sokoldalú és kényelmes motoros szemüveg, amely kiváló védelmet és stílust biztosít minden motoros számára. Próbáld ki te is, és élvezd a biztonságos motorozás élményét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett