BOBSTER NIGHT HAWK OTG GOGGLES BLACK LENSES SMOKE BHAWK01

Gyártó:
Cikkszám:
881764
Gyári cikkszám:
BHAWK01

19499.999989

15354.3307

19 500 Ft

Nettó: 15 354 Ft

BOBSTER NIGHT HAWK OTG GOGGLES BLACK LENSES SMOKE BHAWK01

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

BOBSTER NIGHT HAWK OTG GÖRGŐK FEKETE LENCSEK FÜST BHAWK01

Kiemelkedő minőség és stílus, amit a BOBSTER NIGHT HAWK OTG GÖRGŐK FEKETE LENCSEK FÜST BHAWK01 kínál. Ez a termék tökéletes választás minden motoros számára, aki maximális védelmet és kényelmet keres. Az Over-The-Glass (OTG) kialakítás lehetővé teszi, hogy ezeket a szemüvegeket akár dioptriás szemüvegek felett is használja, ami nagyszerű előnyt jelent azok számára, akik szemüveget viselnek.

Főbb jellemzők és előnyök:

  • Prémium minőség: A BOBSTER cég garantálja a kiváló minőségű anyagokat és a precíz kivitelezést, amelyek a NIGHT HAWK OTG GÖRGŐK kialakításában is visszatükröződnek.
  • Füst lencse opció: A fekete, füstös lencsék nemcsak a káros UV-sugarakat szűrik ki, hanem ideálisak nappali és éjszakai használatra is.
  • Kényelmes viselés: Az ergonomikus kialakítás és az állítható pánt garantálja a hosszú távon is kényelmes viselést.
  • Légáramlás szabályozás: A speciálisan kialakított szellőzőnyílások lehetővé teszik a megfelelő légáramlást, így minimalizálva az izzadást és a párásodást.
  • Ütésálló lencsék: A lencsék polikarbonát anyagból készültek, amelyek ütésállóak és karcállóak, így nagyobb biztonságot és tartósságot kínálnak.
  • Állítható pánt: Az állítható pánt lehetővé teszi, hogy a szemüveget minden fejmérethez könnyen illeszthetővé tegye.

Ez a termék minden motoros számára tökéletes választás, legyen szó hétvégi túrákról, hosszú utazásokról, vagy egyszerű városi közlekedésről. A BOBSTER NIGHT HAWK OTG GÖRGŐK FEKETE LENCSEK FÜST BHAWK01 nemcsak stílusos, de rendkívül funkcionális is.

Használati Tippek:

  • Rendszeres tisztítás: Tisztítsa meg a lencséket puha, nedves ronggyal, és kerülje a durva anyagokat, amelyek karcolásokat okozhatnak.
  • Száraz helyen tárolás: Mindig száraz helyen tárolja a szemüveget, hogy elkerülje a nedvesség által okozott károkat.
  • Pánt állítás: Mielőtt elindulna, ellenőrizze a pántok állapotát és húzza meg azokat a maximális kényelem érdekében.

Amennyiben egy minőségi, tartós és stílusos szemüveget keres, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen körülmények között komfortosan motorozzon, a BOBSTER NIGHT HAWK OTG GÖRGŐK FEKETE LENCSEK FÜST BHAWK01 lesz az ön számára ideális választás.

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges