BOBSTER FOAMERZ ADVENTURE NAPSZEMÜVEG FEKETE LENCSE FÜST ES114

Gyártó:
Cikkszám:
861782
Gyári cikkszám:
ES114

8899.99998

7007.8740

8 900 Ft

Nettó: 7 008 Ft

BOBSTER FOAMERZ ADVENTURE NAPSZEMÜVEG FEKETE LENCSE FÜST ES114

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

A BOBSTER FOAMERZ ADVENTURE NAPSZEMÜVEG FEKETE LENCSE FÜST ES114 tökéletes választás minden motoros számára, akik stílusosan szeretnék védeni szemüket a nap káros sugaraitól és az út porától. Ezek a napszemüvegek kimondottan motorosok számára készültek, és magas szintű védelmet biztosítanak a szabadban való kalandok során.

A BOBSTER márka ismert a kiváló minőségű motorkerékpáros felszereléseiről és kiegészítőiről, és ezek a napszemüvegek sem kivételek. Az ES114 modell robusztus, de könnyű kivitelben érkezik, amely hosszan tartó komfortot biztosít még a legdurvább utakon is. A masszív keret tartós anyagokból készült, így kivételes ellenállást kínál a különböző mechanikai behatások ellen.

Az Adventure Foamerz napszemüvegek füstszínű lencsékkel vannak felszerelve, amelyek nemcsak esztétikusak, hanem funkcionálisak is. Ezek a lencsék 100%-os UV-védelmet biztosítanak, így hatékonyan védik a szemeket a napsugárzás káros hatásaitól. Ezen kívül a lencsék tökéletesen kiegyenlítik a fényviszonyokat, így mindig tiszta és éles látást biztosítanak.

Az innovatív Foamerz technológiának köszönhetően ezek a napszemüvegek kitűnően illeszkednek az arcformához, és rendkívül kényelmesek. Az integrált habszivacs párnázás gondoskodik arról, hogy a keskeny rések zárva maradjanak, így nem engedik be a port, a szél okozta irritációkat, illetve a rovarokat. Ez különösen fontos hosszabb, túrázós motorozások során.

Az orrnyereg és a szárak puha, csúszásmentes bevonattal vannak ellátva, amely biztosítja, hogy a napszemüveg szilárdan a helyén marad, még erős izzadás vagy eső esetén is. Ezen túlmenően a rugalmas keret könnyen alkalmazkodik a viselője fejformájához, így személyre szabott kényelmet nyújt.

Ezek a napszemüvegek nemcsak kiváló védelmet nyújtanak, hanem modern és dinamikus megjelenésükkel is tündökölnek. A fekete keret és a füstszínű lencsék kombinációja elegáns, mégis sportos kiállást biztosít mindenkinek, aki viseli őket.

Összefoglalva, a BOBSTER FOAMERZ ADVENTURE NAPSZEMÜVEG FEKETE LENCSE FÜST ES114 kiváló választás azoknak a motorosoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a stílus, a kényelem és a védelem terén. Ez a termék a legjobb megoldás a biztonságos, komfortos és stílusos motorozáshoz.

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges