BOBSTER FAT BOY ADVENTURE NAPSZEMÜVEG FEKETE LENCSEK TÜKRÖZŐDŐ CIAN FÜST EFB001SB

Gyártó:
Cikkszám:
866988
Gyári cikkszám:
EFB001SB

11699.999968

9212.5984

11 700 Ft

Nettó: 9 213 Ft

BOBSTER FAT BOY ADVENTURE NAPSZEMÜVEG FEKETE LENCSEK TÜKRÖZŐDŐ CIAN FÜST EFB001SB

Rendelhető
Rendelhető

BOBSTER FAT BOY ADVENTURE NAPSZEMÜVEG FEKETE LENCSEK TÜKRÖZŐDŐ CIAN FÜST EFB001SB

Ismerje meg a BOBSTER FAT BOY ADVENTURE napszemüveget, melyet kifejezetten motorosoknak terveztek. Ez a termék ötvözi az esztétikai dizájnt a funkcionalitással, hogy Ön ne csak stílusosan, de teljes biztonságban élvezhesse a kalandokat a motorján.

Kiváló Minőségű Anyagok

A BOBSTER különleges figyelmet fordít a minőségre és a tartósságra. A Fat Boy Adventure napszemüveg tartós, ellenálló kerettel rendelkezik, amely hosszú távú használat esetén is megőrzi alakját és stabilitását. A fekete lencsék tükröződő cianréteggel vannak bevonva, amely nemcsak modern és sportos megjelenést biztosít, hanem kiváló UV védelemmel is ellátja a szemet.

Védi a Szemét

Motorozás közben az egyik legnagyobb kihívás a szem védelme a napsugárzással és az út porával szemben. A BOBSTER Fat Boy Adventure napszemüveg lencséi 100%-os UVA/UVB védelemmel rendelkeznek, amely megakadályozza a szemkárosodást és a hosszú távú látásromlást. Ezenkívül a tükröződő cian füst lencsék csökkentik a káprázást, így Ön kényelmesen vezethet anélkül, hogy erőlködnie kellene a látásán.

Komfort és Design

A Fat Boy Adventure napszemüveg ergonomikus dizájnjának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít hosszabb utakon is. Az állítható orrpárnák és a rugalmas szárak lehetővé teszik a személyre szabott illeszkedést, így nem kell attól tartani, hogy a napszemüveg elmozdul vezetés közben.

Stílus és Divat

A fekete keret és a tükröződő cian füst lencsék modern, elegáns megjelenést kölcsönöznek Önnek. Akár a városban, akár a vidéki utakon motorozik, ez a napszemüveg mindig a stílus legmagasabb fokát képviseli.

Biztonság és Funkcionalitás

A Fat Boy Adventure napszemüveggel nemcsak stílust, hanem biztonságot is kap. A robusztus konstrukció és a minőségi anyagok garantálják, hogy a napszemüveg ellenáll a mindennapi használat és az extrém körülmények viszontagságainak.

Összességében a BOBSTER Fat Boy Adventure napszemüveg ideális választás minden motoros számára, aki értékeli a funkcionalitást, a kényelmet és a stílusos megjelenést. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus terméket, és tegye teljessé motoros felszerelését ezzel az elengedhetetlen kiegészítővel!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges