BOBSTER CHARGER STREET NAPSZEMÜVEG FEKETE SÁRGA LENCSE ECHA001Y

Gyártó:
Cikkszám:
855226
Gyári cikkszám:
ECHA001Y

11699.999968

9212.5984

11 700 Ft

Nettó: 9 213 Ft

BOBSTER CHARGER STREET NAPSZEMÜVEG FEKETE SÁRGA LENCSE ECHA001Y

Rendelhető
Rendelhető

BOBSTER CHARGER STREET NAPSZEMÜVEG FEKETE SÁRGA LENCSE ECHA001Y

A BOBSTER CHARGER STREET napszemüveg kiváló választás minden motoros számára, aki keres egy olyan szemüveget, amely nemcsak a stílus tekintetében nyújt kiemelkedő teljesítményt, hanem funkcionálisan is a legjobb minőséget kínálja. Ez a napszemüveg fekete kerettel és sárga lencsékkel rendelkezik, amelyek kivételes látásélességet biztosítanak minden környezetben.

Kiváló minőség és védelem:

Ez a modell UV400 védelmet garantál, amely megóvja szemeidet a káros UV-A és UV-B sugaraktól. A BOBSTER CHARGER STREET napszemüveg lencséi kiváló minőségű anyagból készültek, és karcálló bevonattal rendelkeznek, hogy hosszú élettartamot biztosítsanak még a legkeményebb igénybevételek mellett is.

Funkcionalitás:

A sárga lencsék növelik a kontrasztot és javítják a látásélességet alacsony fényviszonyok között is, így ideális választás lehet városi és éjszakai motorozáshoz. A keret könnyű, ugyanakkor rendkívül tartós, hogy kényelmet nyújtson hosszú távú viselés során is.

Kényelmes kialakítás:

A BOBSTER CHARGER STREET napszemüveg ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az arc formájához, amely biztosítja, hogy a szemüveg mozdulatlan marad még a legintenzívebb motorozás közben is. A gumibetétes orrnyereg és a keret extra kényelmet nyújt, valamint megakadályozza a csúszást.

Stílus:

A modern dizájn és a fekete-sárga színkombináció minden motoros ruházathoz illik, így nemcsak funkcionális, hanem divatos kiegészítő is egyben. A BOBSTER szemeüvegek kiváló minőségükről és stílusukról híresek, és a CHARGER STREET modell sem kivétel ez alól.

Biztonság:

A BOBSTER CHARGER STREET napszemüveg megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb védelmet nyújtja neked és szemeidnek. A szemüveg lencséi ütésállóak, és a keret is ellenáll a mechanikai sérüléseknek, így biztonságban tartják a szemed minden körülmények között.

Összegzés:

A BOBSTER CHARGER STREET napszemüveg egy kiváló választás minden motoros számára, aki különleges minőségű, stílusos és funkcionális kiegészítőt keres. A fekete keret és sárga lencsékkel ellátott napszemüveg nemcsak a legjobb láthatóságot biztosítja, de kényelmessé és biztonságossá is teszi a motorozást minden helyzetben. Ne várj tovább, szerezd be most a BOBSTER CHARGER STREET napszemüveget, és élvezd a teljes védelmet és stílust!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges