ACERBIS OTTANO PANTS RACING 2.0 - FEHÉR (S * M * L * XL * XXL) AC 0023125.030

Gyártó:
Cikkszám:
756686
Gyári cikkszám:
AC 0023125

81799.999976

64409.4488

81 800 Ft

Nettó: 64 409 Ft

ACERBIS OTTANO PANTS RACING 2.0 - FEHÉR (S * M * L * XL * XXL) AC 0023125.030

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS OTTANO PANTS RACING 2.0 - FEHÉR

Kiváló minőségű cross nadrág motorosoknak

Az ACERBIS OTTANO PANTS RACING 2.0 - FEHÉR egy prémium minőségű motoros nadrág, amelyet kifejezetten off-road és motocross használatra terveztek. Ez a modell a legújabb technológiai fejlesztésekkel és anyagokkal készült, hogy biztosítsa a maximális kényelmet és védelmet a motorosok számára. Az ACERBIS, mint neves gyártó, évtizedek óta a motoros felszerelések piacának egyik vezető szereplője, és az OTTANO PANTS RACING 2.0 sem kivétel a magas minőségi standardok alól.

Kényelmes és tartós kialakítás

Ez a nadrág kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak az extrém körülményekkel szemben. Az ergonomikus szabás és a rugalmas panelek biztosítják a mozgás szabadságát, ezáltal ideális választás a versenyzéshez és az igényes terepviszonyok közötti használathoz. Az állítható derékpántok és a kiváló szellőzési rendszer további kényelmet nyújtanak hosszabb motorozás során is.

Kiemelkedő védelem

Az ACERBIS OTTANO PANTS RACING 2.0 fel van szerelve speciális védő panelekkel a térd és a comb területén, amelyek maximális védelmet nyújtanak az esetleges balesetek esetén. Az anyagok ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak, így hosszú távon is megbízhatóan védenek. A nadrág továbbá megerősített varrásokkal rendelkezik, amelyek extra ellenállást biztosítanak a stresszpontokon.

Stílus és megjelenés

Az ACERBIS OTTANO PANTS RACING 2.0 nemcsak funkcionális, hanem stílusos is. A modern design és a fehér szín kombinációja biztosítja, hogy a motoros kitűnjön a tömegből. Az egyszerű, de elegáns megjelenés lehetővé teszi, hogy könnyedén kombinálható legyen más motoros felszerelésekkel és kiegészítőkkel.

Elérhető méretek

Ez a modell több méretben érhető el, így minden motoros megtalálhatja a számára megfelelő méretet: S, M, L, XL, XXL. Az egyes méretek pontos illeszkedést biztosítanak, így garantált a maximális kényelem és védelem.

Összefoglaló

Összefoglalva, az ACERBIS OTTANO PANTS RACING 2.0 - FEHÉR egy első osztályú motoros nadrág, amely ideális választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorozást. A tartós anyagok, a kiemelkedő védelem, a modern design és a kiváló kényelmi funkciók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a nadrág a legjobb teljesítményt nyújtsa minden körülmények között.

Vásároljon most az ACERBIS OTTANO PANTS RACING 2.0 nadrágot és élvezze a kiváló minőséget és kényelmet motorozás közben!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges